MENIU CAUTĂ
24 Sep. 2013 18:10 , de Geo Berciu

Meme Stoica SARE ÎN APĂRAREA Anamariei Prodan. Vezi CUM ÎL ATACĂ pe Dumitru Dragomir!

Distribuie

Unele aprecieri făcute de Dragomir la adresa impresarului Anamaria Prodan, soţia antrenorului Reghecampf, reprezintă jigniri la adresa familiei tehnicianului, consideră oficialul stelist.

„Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, deja întrece orice limită. Fotbalul e un sport al misoginilor. Recunosc că nici mie nu îmi convine când o reprezentantă a sexului frumos vine să mă intervieveze, pentru că, mă rog, poate am idei preconcepute, încerc să mi le schimb, dar eu mă maturizez mai greu. Recunosc că şi eu am avut reţineri de femei devenind agenţi de jucători sau manageri de cluburi.
Dar de aici şi până la a jigni o femeie la modul la care a făcut-o preşedintele LPF, care astăzi spune că nu a mâncat usturoi şi că nu îi miroase gura. Ba nu, a jignit-o în ultimul hal şi jignind-o pe Anamaria Prodan, a jignit familia antrenorului nostru, antrenor care a reuşit într-un timp foarte scurt să aducă o echipă să joace la parametri maximi, iar cel care a ieşit cu pieptul bombat şi s-a lăudat cu asta a fost Dumitru Dragomir. La mine nu mai este chestia că a jignit familia unui colaborator, a jignit familia unui prieten. Ana are trei copii şi este foarte urât să discuţi la modul ăsta şi este şi mai urât să nu recunoşti că de fapt la ea ai făcut referire. Eu unul, indiferent de cât de rău de gură sunt, niciodată în viaţa mea nu aş putea să jignesc o femeie”, a spus Stoica, potrivit Mediafax.

Managerul echipei campioane îi aminteşte lui Dragomir că este angajatul cluburilor, care îi asigură un salariu de 180.000 de euro. Stoica a afirmat că preşedintele ligii şi-a pierdut vocaţia de „oracol” şi că a dat dovadă că „nu stăpâneşte atât de bine fenomentul” fotbalistic.
Citeşte şi: Anamaria Prodan, JIGNITĂ GROAZNIC de Mitică Dragomir. Iată ce CUVINTE DURE a spus acesta

 

Citește mai multe despre Anamaria Prodan și Mihai Stoica pe Libertatea.

Comentarii