Mergi direct la conținut »
Mike Tyson în România, escapadă de 40.000 de euro - EXCLUSIV
Sport Libertatea > Sport

Mike Tyson în România, escapadă de 40.000 de euro – EXCLUSIV

Mike Tyson în România tinde să devină un titlu obișnuit. Campionul absolut al greilor din toată lumea, celebrul Myke Tyson (50 de ani), păstrează, se pare, amintiri deosebit de frumoase din România, de la ultima sa vizită făcută în urmă cu ceva ani. Altfel nu se explică de ce fostul boxer american și-a organizat, în secret, o escapadă-fulger, de trei zile, pe plaiuri mioritice. Libertatea a aflat amănunte picante, interzise presei, despre vizita sa la București care este programată pentru începutul lunii octombrie.

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până ce avionul care-l va aduce Mike Tyson va ateriza pe pista Aeroportului Internațional Henri Coandă – Otopeni, gazdele vremelnice ale fostului sportiv de talie mondială se dau peste cap ca totul să iasă perfect.

Primirea fastuoasă care i se va face lui și staff-ului său la salonul de protocol al aeroportului, cazarea în cele mai bune condiții într-un hotel de lux din Capitală și ”traseul” distracției care va include cluburi de noapte și, firește, domnișoare alese pe sprânceană în urma unor castinguri riguroase. Toate acestea sunt acum prioritățile organizatorilor mini-vacanței pe pământ românesc a lui Mike.

Va lua masa doar în cameră, cu soția

Chiar dacă sunt ținute la supersecret, ziarul Libertatea a aflat totuși câteva detalii ale apropiatei escapade a lui Mike Tyson în România. După ce va fi preluat de la aroport, organizatorii îl vor duce la un hotel de lux din Capitală unde au fost rezervate deja trei apartamente și tot atâtea camere duble, cazare care vine la pachet cu toate preferințele de moment ale starului american.

Organizatorii sunt în discuții cu administratorii a două locații elitiste care au printre facilitățile oferite clienților lor cluburi selecte. Câștigătorul va fi desemnat chiar de Mike care va cântări facilitățile ce-i pot fi oferite pe durata șederii sale.

Medicii italieni anunță o ”nouă urgență sanitară”: 30% dintre pacienții COVID ar putea avea probleme respiratorii cronice
Recomandări

Medicii italieni anunță o ”nouă urgență sanitară”: 30% dintre pacienții COVID ar putea avea probleme respiratorii cronice

 

”Pe cinci octombrie vor veni zece persoane. Mike Tyson cu soția sa și  opt persoane care formează staff-ul fostului boxer. Nu vor lipsi, firește, bodyguarzii lui personali care au misiunea să-l protejeze de ochii indiscreților care vor vrea să-l ”vâneze”. De altfel, Mike a cerut că mesele de la hotel să-i fie aduse doar în camera în care va sta cu soția, și nu la restaurant. E, pentru moment, singura pretenție majoră pe care starul o are”, ne-au dezvăluit surse din anturajul organizatorilor.

I se pregătesc și… fete

Chiar dacă va veni la braț cu soția sa, așa cum arată acum datele problemei, Mike – mare iubitor al petrecerilor -, își va găsi timp și pentru a mai ”degusta” o dată, așa cum a făcut-o acum câțiva ani la Constanța, din plăcerile vieții de noapte românești. Două cluburi cunoscute și-au depus candidatura pentru organizarea unor petreceri de pomină care-l vor avea ca invitat special pe fostul boxer american.

De la party-uri nu vor  lipsi fetele frumoase  – feblețea lui Mike -, care vor fi avea privilegiul să danseze cu el sau măcar să bea alături de el un pahar de ceva ”fin”. ”Special pentru venirea lui Mike, vom organiza curând și un casting la o agenție de fotomodele. Vrem ca alături de star să fie cele mai frumoase și mai „răpitoare” fete. Sperăm ca soția lui să nu se supere. E doar un protocol nevinovat”, ne-a dezvăluit, glumind puțin, unul dintre organizatori.

Împărtășiți, din nou, cu aceeași linguriță, enoriașilor lui ÎPS Teodosie nu le e frică de COVID: „Nu ne îmbolnăvim de la asta, ne îmbolnăvim de la răutate”
Recomandări

Împărtășiți, din nou, cu aceeași linguriță, enoriașilor lui ÎPS Teodosie nu le e frică de COVID: „Nu ne îmbolnăvim de la asta, ne îmbolnăvim de la răutate”

 

Mike Tyson în România… pentru afaceri?

De ce vine Mike Tyson în România? Nici organizatorii nu știu prea bine! Fostul boxer ar fi lăsat să se înțeleagă că escapada la București – care va costa vreo 40.000 de euro, spun cei care îl vor aduce pe plaiuri mioritice  -, își are originile legate de viața de noapte foarte ”vie” și generoasă de la noi. S-ar putea, însă, ca Mike să vrea să lanseze, într-un spectacol deosebit, înconjurat de femei frumoase, o băutură a cărei imagine este, licoare care-i aduce câteva milioane de dolari bune.

O altă variantă vehiculată de staff-ul său este și aceea că Mike Tyson ar vrea să bage niște bani în showbizz-ul de la noi și să-și facă aici propria agenție de fotomodele. Revederea cu niște amici  – boxeri și luptători celebri -, pe care i-a cunoscut la ultima vizită făcută la Constanța este și ea în proiect în funcție de programul său.

Close
Închide
  Close