Mergi direct la conținut »
Mircea Rednic, ATAC la FRF: ”Nu ştiu cum îndrăzneşte cineva să pună pe listă numele lui Boloni, Olăroiu sau Reghecampf în faţa lui Mircea Lucescu. E o blasfemie!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Mircea Rednic, ATAC la FRF: ”Nu ştiu cum îndrăzneşte cineva să pună pe listă numele lui Boloni, Olăroiu sau Reghecampf în faţa lui Mircea Lucescu. E o blasfemie!”

Scandal cât casa la Federaţia Română de Fotbal, după plecarea lui Victor Piţurcă în fotbalul arab. Mircea Rednic (52 de ani) îl critică în termeni duri pe Răzvan Burleanu pentru decizia de a-i pune în capul listei de posibili selecţioneri pe Cosmin Olăroiu, Laszlo Boloni sau Laurenţiu Reghecampf:

”Nu ştiu cum îndrăzneşte cineva să pună pe listă numele lui Boloni, Olăroiu sau Reghecampf  în faţa lui Mircea Lucescu. E o blasfemie! Ce înseamnă asta? Nea Mircea trebuie adus la naţională. Să nu-mi spună mie cineva că, vai Doamne!, ce perfărmanţe are Olăroiu sau, mamă, ce face Reghecampf la arabi”, a declarat, pentru Ring, Mircea Rednic.

Foc şi pară la adresa lui Burleanu, ”Puriul” nici nu vrea să audă de Cosmin Olăroiu: ”Ce mare antrenor e Olăroiu sau cu ce e mai antrenor decât mine şi decât Andone? Să stea acolo la arabi şi să vină când l-oi chema eu! Bine că am scăpat de Piţurcă, un antrenor care făcuse din naţională o echipă care tremură cu Ungaria şi Finlanda, şi să aducem un antrenor de acelaşi tip”.

Rednic e dezamăgit că şefii de la ”Casa Fotbalului” nu l-au luat în calcul şi pe fostul său coleg de la Dinamo, Ioan Andone: ”De Ioan Andone nu a auzit nimeni? A luat titluri şi cupe în România cu două echipe. A antrenat la echipe din Europa, este în circuit”.

Deşi se declară nemulţumit de strategia FRF, tehnicianul român nu ar refuza să preia echipa naţională: ”În prima secundă, fără să stau pe gânduri aş accepta. Nu ştiu dacă pe la federaţie s-a auzit şi de numele meu, dacă ştie cineva din conducere cine este Mircea Rednic. Ce trebuie să mai fac eu ca să mă bage cineva în seamă la FRF? Mă doare că nu sunt luat în seamă. Sunt fost jucător important al naţionalei, am 83 de selecţii. Am câştigat titluri în România ca jucător, dar şi ca antrenor, cu două echipe diferite şi nu sunt mulţi cu o asemenea performanţă”.

 

 

Close
Închide
  Close