Mergi direct la conținut »
Mutu l-a ”tăvălit” pe Negoiță: ”Când iei jucători gratis și nu ai buget, e normal să dai rateuri”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mutu l-a ”tăvălit” pe Negoiță: ”Când iei jucători gratis și nu ai buget, e normal să dai rateuri”

Mutu l-a ”tăvălit” pe Negoiță: ”Când iei jucători gratis și nu ai buget, e normal să dai rateuri”

Mutu l-a ”tăvălit” pe Negoiță: ”Când iei jucători gratis și nu ai buget, e normal să dai rateuri”. Adrian Mutu a răspuns acuzațiilor celor de la Dinamo, care consideră că managementul dezstruos al „Briliantului” și erorile antrenorului de atunci, Cosmin Contra, sunt cauze ale declinului echipei, ajunsă acum la retrogradare.

„Eu și Cosmin avem o mică parte din vină. Dar noi am lăsat echipa pe 7 și a terminat sezonul pe 8. Era timp destul pentru a se redresa clubul. A fost și o perioadă de mercato.

Eu am lucrat un an la Dinamo și știu că lucrurile nu merg bine. Se caută scuze și vinovați, iar asta nu le face cinste celor de la Dinamo. Când iei jucători gratis și nu ai buget, e normal să dai rateuri. Când aduci 5 jucători, poți da greș cu doi. Dar nu înseamnă că e o campanie ratată.

Mutu l-a ”tăvălit” pe Negoiță: „Eu m-am opus aducerii lui Vasile Miriuță”

Eu m-am opus aducerii lui Vasile Miriuță. El nu are valoare de Dinamo. Și nici conducerea n-are valoare de Dinamo.

Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am plecat de la Dinamo. N-am fost de acord cu Vasile. Rezultatele din acel moment nu-l recomandau pentru Dinamo.

El nu avea nicio victorie la Chiajna. I-am spus clar lui Negoiță. Dar mi-a spus «I-am promis și-l aduc». Eu îl voiam pe Niculescu. Și toți de la Dinamo, scouterii și directorul sportiv, erau de acord cu mine. Dar Negoiță, fiind patron, a decis. Nu puteam continua la Dinamo. Ideea mea de performanță e alta.

Mi se pare aiurea ca Dinamo să își propună să câștige play-out-ul. Obiectivul trebuie să fie Cupa. Iar în play-out să fie acolo, să formeze o echipă de tineri, pentru sezonul viitor”, a spus Adi Mutu la TV Digi Sport.


CITEȘTE ȘI: 

Primul meci de box din România dintre persoane aflate în scaun cu rotile a avut loc azi. Poveștile cutremurătoare ale celor care au urcat în ring pentru o idee nobilă | GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close