De Ciprian Iana,

Arbitra, delegată la meciul de juniori dintre Unión Deportiva de San Lorenzo și CUC de Collado Villalba, care s-a disputat, duminică, în El Escorial (Spania), a fost luată în primire de fani încă de la fluierul de start.

„Retardată”, „fiică de c…”, „faci pe proasta”, „ești o mizerie”, „te-au scos de la Apascovi”, „pleacă acasă, c….”, au fost câteva dintre insultele aduse tinerei arbitre în cele 90 de minute de meci, înregistrate de Mercedes Nuno, mama arbitrei, cu telefonul mobil.

„Tăcerea ne face complici. Dacă găsim scuze acestui comportament, ce urmează? Violență fizică? Haideți să ne punem toți de acord pentru a nu se mai întâmpla așa ceva. Nu trebuie să considerăm această atitudine normală și să o justificăm. Impotență, furie și durere, multă durere”, a scris Mercedes Nuno pe Twitter.

Mercedes Nuno a dezvăluit și modul în care a fost tratată de cei aflați în tribună, în momentul în care le-a spus să înceteze cu insultele, pentru că este mama arbitrei.

”Ceea ce se așteaptă de la un grup de mame și tați este bun simț. Însă, răspunsul pe care l-am primit a fost format din mai multe jigniri și deprecierea ei, până la punctul în care mi-au spus că dacă nu îmi place ce aud, să plec. Și am început să înregistrez ceea ce se spunea”, a explicat Mercedes Nuno pe Twitter.

După ce incidentul a fost făcut public, Unión Deportiva de San Lorenzo din El Escorial a postat un mesaj pe Twitter: „Ieri, un grup de spectatori au jignit și nu au respectat o arbitră în meciul nostru Juvenil A și el CUC Villalba. Respingem în totalitate acest tip de comportament și orice insulte la adresa arbitrilor, jucătorilor și tehnicienilor”.

Citeşte şi:

FRF vrea să se permită consumul de bere pe stadioane: ”D-aia vine omul la spectacol”

FRF a oficializat, joi, despărțirea de selecționer: ”Îi mulțumim lui Cosmin Contra”

Simona Halep se simte iubită. Mesajul emoționant al sportivei, din Paris

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile