Mergi direct la conținut »
O profesoară de yoga a abuzat sexual șapte minori. ^I-a obligat să îi pipăie silicoanele abia puse
Sport Libertatea > Sport > O profesoară de yoga a abuzat sexual șapte minori. ^I-a obligat să îi pipăie silicoanele abia puse

O profesoară de yoga a abuzat sexual șapte minori. ^I-a obligat să îi pipăie silicoanele abia puse

Lindsey Radomski (32 de ani), profesoară de yoga, a participat la petrecerea uneia dintre victimele sale. Băieții abuzați aveau între 11 și 15 ani, scrie nbc.com. 

Profesoara era ce care îi iniția pe minori în yoga. Părinții copiilor au invitat-o la petrecere pe profesoară, pentru a avea grijă de ei. Poliția din Scottsdale a arestat-o pe profesoară, după ce părinții copiilor au depus plângere.

La petrecere au fost prezenți peste 100 de oameni, iar profesoara s-a îmbătat și le-a arătat tuturor celor prezenți sânii, proaspăt puși la o clinică din oraș.

Lindsey s-a retras într-un dormitor al casei în care era petrecerea. S-a pus să doarmă, dar a chemat șapte băieți dintre cei prezenți la ea în cameră și i-a lăsat să o pipăie. al rândul ei, femeia i-a sărutat, conform raportului întocmit de poliție.

Spre dimineață, profesoara l-a oprit pe unul dintre minori cu care a întreținut raporturi sexuale.  Lindsey Radomski a fost acuzată de expunere indecentă, raporturi sexuale cu un minor și de abuz sexual.

Close
Închide
  Close