Mergi direct la conținut »
O tânără arbitră din România a fost dusă de urgență la spital. A căzut și s-a ales cu un diagnostic dur
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > O tânără arbitră din România a fost dusă de urgență la spital. A căzut și s-a ales cu un diagnostic dur

O tânără arbitră din România a fost dusă de urgență la spital. A căzut și s-a ales cu un diagnostic dur

O tânără arbitră din România a fost dusă de urgență la spital. A căzut și s-a ales cu un diagnostic dur. Zilele trecute, o tânără arbitră în  vârstă de numai 15 ani a aflat că este grea și viața de „tușier”.

Crina Daniela Morar a fost transportată cu o ambulanță SMURD la spital, a anunțat sportulsalajean.ro. Tânăra a fost delegată să oficieza la tușă, la un meci din campionatul județean Sălaj: Recolta Agrij – AS Creaca Jac.

Fata s-a accidentat la începutul meciului și, în minutul 18, a fost nevoită să părăsească suprafața de joc, acuzând dureri mari. A fost nevoie de intervenția a două ambulanțe: una de la SMURD și o autospecială cu medic, care a transportat-o de urgență la spital.

O tânără arbitră din România a fust dusă de urgență la spital: contuzii la cap, coloană și cot

Meciul dintre Recolta Agrij şi AS Creaca Jac, încheiat cu scorul de 2-0, ce s-a disputat pe 24 septembrie, de la ora 14.00, a fost umbrit de o accidentare gravă a tinerei în vârstă de doar 15 ani, Crina Daniela Morar (n. 19.07.2002), care a fost delgată de AJF ca arbitru asistent 2.

Medicii de pe ambulanţă i-au pus un diagnostic destul de grav: stare de inconştienţă, traumatism cranio-cerebral, contuzie la coloană şi contuzie la cot.

Totul s-a petrecut în primele minute ale partidei, când adolescenta a căzut în timp ce semnaliza o fază de joc. Se pare că lovitura a fost atât de gravă, încât durerea s-a acentuat în următoarele minute, şi nu a mai putut continua să arbitreze.

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 

În minutul 18, când arbitrul de la centru a oprit partida pentru că mingea a depăşit suprafaţa de joc, tânăra arbitră l-a semnalizat pe central şi i s-a plâns că nu mai poate continua să arbitreze pentru că nu îşi mai putea mişca mâna stângă!

Ceilalţi doi colegi arbitrii – Vasarhely Ionuţ (central) şi Tudor Mureşan (asistent 1), respectiv observatorul Mihai Ghidali, au decis ca tânăra arbitră să fie scoasă de pe teren şi dusă la vestiare, unde a primit primele îngrijiri medicale de la asistentul medical prezent la meci.

Iulian Vlaicu, viceprimarul comunei Agrij, a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112. După 35 de minute, la faţa locului a intervenit o ambulanţă SMURD care i-a oferit tinerei primele îngrijiri medicale, iar la scurt timp a intervenit o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj cu medic care a transportat-o pe Daniela la Unitatea Primiri Urgenţe.

Corespondență din Milano. Chinatown și-a închis magazinele, dar nu se teme de coronavirus
Recomandări

Corespondență din Milano. Chinatown și-a închis magazinele, dar nu se teme de coronavirus

 

„Am intervenit la ora 14.49 la ternul de sport din Răstolţu-Deşert unde am preluat o tânără de 15 ani. Am transportat-o la UPU cu multiple tramatisme. Tânăra se afla în stare de inconştienţă dar avea şi un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la coloana vertebrală şi o contuzie la cot”, ne-a spus Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

În locul tinerei arbitre, cei doi delegaţi ai formaţiilor au decis să intre şi să arbitreze observatorul jocului – Mihai Ghidali.

Recent, tot în județul Sălaj, un fotbalist a suferit o accidentare gravă în urma unui alt eveniment nedorit.

CITEȘTE ȘI: 

ANALIZĂ/ Val de scumpiri de la 1 octombrie. Energia, gazele, carburanții și călătoriile cu taxiul vor costa mai mult

 

Close
Închide
  Close