MENIU CAUTĂ
, de Mihai Toma

O vicecampioană olimpică la natație își caută bărbat pe site-uri de matrimoniale!

Distribuie

O vicecampioană olimpică la natație își caută bărbat pe site-uri de matrimoniale! Britanica Sharon Davies, 56 de ani, argint la JO 1980, de la Moscova, la 400 de metri mixt, umblă după o nouă iubire pe internet!

Sharon are trei copii din trei mariaje anterioare, dar a ajuns să-și caute noua dragoste pe site-uri de matrimoniale, a dezvăluit tabloidul britanic ”The Sun”

Venerabila doamnă Davies a fost dată de gol de apropiați.

La informațiile de bază despre ea, fosta vicecampioană olimpică, dar și bronz la Campionatul European din 1977, plus două medalii de aur la Jocurile Commonweath, pretinde că are 45 de ani bătuți pe muchie. Arată bine, oricum!

Sharon s-a descris ca „o fire sportivă care iubește călătoriile, filmele și mâncărurile delicioase” și spune că vrea să întâlnească pe cineva cu care ar putea „avea aventuri”.

De la retragerea din sport, Davies a lucrat ca prezentator de televiziune (acum e angajată la BBC, pe post de analist pentru natație) și a patronat diverse acțiuni ale organizațiilor de caritate pentru copiii cu dizabilități. A fost, de asemenea, concurent la „Dancing on Ice 2010”.

Davies a fost căsătorită cu instructorul de fitness John Crisp, cu fostul atlet Derek Redmond și cu fostul pilot British Airways Tony Kingston, de care s-a despărțit în 2009. Are doi copii cu Redmond și unul cu Kingston.
Comentarii