MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 16:22

(P) De unde poți închiria ieftin o mașină în București ?

Distribuie

Sunteți din altă localitate și doriți să nu vă deplasați cu mașina personală la București, locuiți în altă țară și aveți nevoie pentru perioada revenirii de o mașină de care să vă puteți folosi pe parcursul întregii șederi, așteptați vizitatori sau colaboratori din alte localități și nu puteți să le puneți la dispoziție o mașină proprie, firma voastră s-a extins, dar nu dispune de un parc auto suficient de mare pentru a suplini și această nevoie nouă în București, atunci este timpul să vă gândiți la soluția de a închiria o mașină în București. Dacă sunteți și în căutarea unei oferte imbatabile de închiriere a unei mașini, atunci înseamnă că ați nimerit exact unde trebuia. KAMOauto.ro vă pune la dispoziție cea mai bună ofertă de inchirieri auto ieftin!

Care sunt avantajele închirieri unei mașini?

 • Prețuri accesibile.

Costul închirierii unei mașini nu mai este de mult o problemă. Înțelegând nevoia de a avea un mijloc de transport permanent pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, prețul de închiriere a unui autoturism pentru o zi este echivalent cu tariful unei curse de taxi, mai lungă sau mai scurtă, în funcție de perioada aleasă pentru închiriere.

Este adevărat că este mai costisitor decât a folosi mașina personală sau mașina unui prieten, dar atunci când nu există această alternativă, închirierea unei mașini este cea mai economică soluție.

Pentru închirieri auto ieftin apelați cu încredere la KAMOauto.ro

 • Economisiți timp și bani.

Atunci când aveți nevoie urgent de o soluție pentru a vă deplasa spre întâlnire urgentă pe care o aveți, la o distanță mai mare, iar costul unui singure curse de taxi ar fi colosal și mai mare decât închirierea pe două zile a unei mașini de la noi, a alege o soluție de închirieri auto ieftin este soluția cea mai eficientă din punct de vedere al economiei de timp și de bani.

 • Este mult mai comod într-o mașină decât într-un taxi sau un mijloc de transport în comun

Dacă vă plăce să conduceți și nu vă este teamă de traficul din București, atunci alegerea închirierii unei mașini este cea mai utilă, plăcută și comodă alternativă. În acest mijloc de deplasare vă veți bucura de toată intimitatea și avantajele autoturismului propriu. Pentru maxim de confort alegeți mașinile KAMOauto.ro

 • Costurile legate de asigurare și întreținere incluse în tariful de închiriere

Nu cel care închiriază mașina va trebui sa se ocupe de plata asigurări sau de revizia mașinii. Toate aceste responsabilități îi revin firmei ce oferă serviciile de închiriere mașină. Exista multe firme de acest gen pe piață care includ în prețul închirierii și rovinieta, asigurarea RCA și asistenta rutiera, astfel, economisiți timp și bani.

 • Flexibilitate de costuri și posibilitatea de returnare rapidă

În funcție de perioada alesă costurile de închiriere a unei mașini sunt mai reduse, iar posibilitatea de deplasare unde își dorește clientul este maximă. În plus clientul are și alternativa de a lăsa mașina în alte locuri decât cel din care a închiriat-o. Multe firme au personal care poate veni după vehicul, într-un loc convenit cu firma de închiriere.

Pentru a beneficia de cele mai eficiente costuri căutați închirieri auto ieftin de la KAMOauto.ro

Sfat util de la KAMOauto:

Când închiriați o maină, alegeți o firmă serioasă cu date de contact complete și cu recomandări. Fiți foarte atenți la ce condiții de folosire a autoturismului închiriat  se stabilesc prin contract. Uitați-vă foarte bine la starea autoturismului pentru a nu avea surprize în utilizarea și funcționarea lui. Asigurați-vă că în preț sunt incluse toate serviciile auxiliare necesare, pentru a nu avea vreo surpriză la achitarea facturii finale. Verificați întotdeauna care este prețul pieței pentru acel tip de autoturism, pentru a nu avea surpriza de a plătii folosirea la costul unui bilet de transport cu avionul. Pentru preț închirieri auto ieftin accesați KAMOauto.ro

De ce să apelați la KAMOauto.ro pentru închirieri auto ieftin?

Firma Kamo Auto Expert vă oferă servicii de închirieri auto București și pe raza județului Ilfov. Dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu servicii de calitate, tarife decente și prețuri oneste. Vă garantăm cel mai bun raport calitate/ preț al serviciilor noastre de închirieri auto ieftine.

Experiența noastră de peste 10 ani în domeniul închirierilor auto își va spune întotdeauna cuvântul despre calitatea serviciilor prestate. Seriozitatea și profesionalismul sunt principiile noastre de bază. Ne străduim ca pe o piața invadată de oferte reale sau false, tot mai concurențiala să venim cu servicii de înaltă calitate, la prețuri decente și cu toate costurile suplimentare la vedere.

De ce puteți beneficia alegând serviciile închirieri auto ieftin Kamo Auto Expert:

 • condiții de închiriere ieftine și competitive
 • un parc auto extins și bine întreținut pentru cele mai bune alternative de alegere, care acoperă cam toate clasele de autoturisme de la economic sau minivan la SUV ( Dacia, Ford, Opel, Renault)
 • prețuri competitive, ieftine, fără costuri ascunse
 • servicii prompte, personal amabil și calificat
 • experientă de peste 10 ani în domeniul închirierilor auto
 • servicii de închirieri auto aeroportul Otopeni.
 • Strategie comercială bazată pe o relație win-win.

Pe scut, Kamo Auto Expert înseamnă servicii de închirieri auto București de cea mai bună calitate și închirieri auto ieftin.

Comentarii