MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2017 15:52

Panama s-a calificat la Mondial după o mare furăciune! Golul fantomă validat și un autogol de poveste la meciul rivalei | VIDEO

Distribuie

Panama s-a calificat la Mondial după o mare furăciune! Golul fantomă validat și un autogol de poveste la meciul rivalei. Panama a reușit prima sa calificare la un turneu final al Campionatului Mondial de fotbal.

Panamezii, a căror națională a fost antrenată pe vremuri de Mihai Stoichiță și de Marius Lăcătuș, au învins Costa Rica, o formație care-și asigurase biletele pentru turneul final din Rusia, cu scorul de 2-1.

Panama s-a calificat la Mondial după o mare furăciune! SUA a fost victima colaterală. Americanii și-au dat autogol

Panama a lăsat-o acasă pe SUA, care nu mai ratase o prezență la turneul final din 1986! Scenariul ultimei etape din zona CONCACAF a fost scandalos. A fost vorba de două meciuri cu iz de „blat'. Honduras a bătut-o cu 3-2 pe deja calificata Mexic, iar Costa Rica a fost făcută harcea-parcea de brigada de arbitri în Panama.

Astfel, Panama și Honduras au acumulat câte 13 puncte, devansâns SUA, care a rămas cu 12 puncte. De vină au fost, în primul rând, americanii, care au pierdut inexplicabil pe terenul codașei Trinidad Tobago.

Ceea ce s-a întâmplat la meciul Panama – Costa Rica întrece orice imaginație. Gazdele au egalat printr-un gol fantomă! Nici în vremurile bune ale „Cooperativei', la Bistrița sau la Piatra Neamț, nu s-ar fi validat un gol de așa natură.

Un gol ireal s-a marcat și-n partida Honduras – Mexic, iar americanii și-au marcat un autogol de poveste în Trinidad&Tobago.

O altă prezență în premieră la un turneu final de Cupa Mondială este cea a aechipei Islandei.

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO | Maşini de luptă blindate, construite de americani în Bucureşti

Citește mai multe despre calificare, costa rica și panama pe Libertatea.

Comentarii