MENIU CAUTĂ
29 Oct. 2012 16:50

Pasionat de golf, Cosmin Contra, noul antrenor al Petrolului Ploieşti, poate evolua liniştit la baza Lac de Verde, de la Breaza / «Guriţă», ai toate condiţiile!

Distribuie

Contra şi-a încheiat socotelile cu Fuenlabrada (liga a treia spaniolă), ultima echipă la care antrena, cu o reuşită, 2-1 cu Caudal, cu golul victoriei înscris în minutul 90+4! Cosmin a lăsat echipa pe 4, de baraj de promovare, cu 18 puncte în 10 etape.
După plecarea lui Mircea Rednic, şefii Petrolului s-au mişcat repede. Walter a avut de ales între Adrian Ursea, fost jucător al “găzarilor”, care a activat mult timp în Elveţia, şi Cosmin Contra, recomandat de impresara Anamaria Prodan, pe care a cununat-o cu Laurenţiu Reghecampf. L-au ales pe “Guriţă”, care a considerat sosirea la Ploieşti o “provocare”.

Obiectiv: clasarea «cât mai sus»

Contra va avea în contract, ca obiectiv, doar clasarea cât mai sus în Liga I, nu cucerirea Cupei şi locurile 1-4! Deh, Rednic lua 150.000 de euro pe an…
Cosmin va avea la Ploieşti absolut toate condiţiile. Puţină lume cunoaşte marea pasiune a lui Guriţă' pentru… golf, pe care îl practică de mai bine de cinci ani. Îmi place foarte mult şi, în zilele în care am doar un antrenament, vin la club şi mă destind', povestea Contra pe vremea când era încă fotbalist activ, la Getafe, şi frecventa clubul de golf din Majadahonda, o suburbie a oraşului Madrid.
Fostul internaţional va avea ocazia să se relaxeze la sportul oamenilor cu bani şi la Ploieşti, cu crosele Driver (n.r. – pentru distanţe mari). La doar 35 de kilometri de oraş, se află renumita bază Lac de Verde, din staţiunea Breaza. Funcţionând de 12 ani, clubul de golf şi-a adus o contribuţie importantă pentru renaşterea şi dezvoltarea golfului în Romania. Guriţă' poate opta pentru cel mai scump tip de abonament, Platinium Card, de 600 de euro, care permite accesul pe covorul verde la toate competiţiile.

S-a porcăit cu Marian Iancu

Contra
În 2010, Contra (foto) a antrenat 11 etape la Timişoara (6 victorii şi 5 remize), dar a plecat de pe locul doi, după un 3-3 la Bistriţa şi un scandal cu patronul Marian Iancu. Este un rebel', urla Iancu după ce l-a demis inexplicabil pe Cosmin. Ca să se liniştească, fostul internaţional a plecat în Spania: Acolo nu-i stres ca la noi, unde sunt multe scandaluri'. Iată însă că a revenit în mocirlă!

Sara şi Alex sunt comorile lui!

Sara, Cosmin și Alex Contra (de la stânga)
Sara (10 ani) şi Alex (8 ani) sunt comorile lui Cosmin şi ale soţiei lui, Alina, fostă handbalistă. Micuţii vor rămâne în Spania, pentru că au început şcoala: Au condiţii de şcoală, e un colegiu britanic extraordinar la Madrid'. Cosmin obişnuia să se trezească dimineaţa, odată cu micuţii, să ia micul dejun împreună şi să îi ducă la şcoală, în drumul său spre stadion. Acum, va trebui să renunţe la acest tabiet de tătic ideal.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii