La ceremonia funerară au participat câteva sute de persoane, printre care ministrul camerunez al Sportului, Pierre Ismael Bidoung Mpatt, precum și fostul internațional, Rigobert Song.

”Nimeni nu poate lua viața fiului meu, altul decât Dumnezeu care l-a creat. Dumnezeu mi l-a dat pe Patrick, acum el l-a luat departe. Sunt mândră că  am avut un fiu ca el”, a spus mama lui Ekeng, Celine. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, sicriul cu trupul neînsufleţit al sportivului camerunez a fost depus la Palatul Sporturilor din capitala Camerunului. Patrick Ekeng a fost înmormântat într-un costum cu sigla lui Dinamo pe piept, cu papion negru la gât și cu un fular alb-roșu pe el.

 

Untitled

Cortegiul funerar a fost primit de fani, familie şi prieteni care l-au omagiat, oferind momente emoţionante. ”Patrick Ekeng Ekeng, un leu nu moare niciodată, el doarme! Odihneşte-te în pace”, a fost mesajul cu care fanii l-au întâmpinat pe Ekeng.

1

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit la vârsta de 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului Dinamo- FC Viitorul 3-3. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

Suspendarea grevei pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională „nu s-a luat în calcul”. Mai este o săptămână până la primul examen național
Recomandări
Suspendarea grevei pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională „nu s-a luat în calcul”. Mai este o săptămână până la primul examen național

2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15