Mergi direct la conținut »
Patronul italian Angelo Massone a dat afară toți jucătorii de la Ceahlăul și a pus alt antrenor
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Patronul italian Angelo Massone a dat afară toți jucătorii de la Ceahlăul și a pus alt antrenor

În urma rezultatelor proaste a echipei de fotbal Ceahlăul, actionarul majoritar Angelo Massone a destituit întreaga echipă de antrenori, în frunte cu Simone Mazzali, conaționalul instalat acum cinci runde, și a dat afară toți jucătorii vechi, cu contracte, mai puțin pe Lucian Cazan!

Noul antrenor al formației nemțene, ultimul loc în seria I a Ligii 2, cu 8 puncte în 14 etape, va fi Lidi Chertic (50 de ani).

Fostul mijlocaş al echipei Ceahlăul este profesor la Centrul pentru Copii şi Juniori al clubului din Piatra Neamţ. El face parte dintr-o generaţie de fotbalişti ai echipei Ceahlăul care i-a încântat pe suporteri în anii 80, atunci când formaţia evolua constant în Divizia B.
A început să joace fotbal de la 10 de ani. Evoluţia sa a fost remarcată chiar din primul sezon la Ceahlăul, iar în 1981 a fost convocat în selecţionata B a României. După un turneu la Cremona şi un joc cu selecţionata similară a Italiei, Chertic s-a pomenit la revenirea acasă şi cu porecla „italianul“, atribuită de spectatorii nemţeni.

 

Close
Închide
  Close