Mergi direct la conținut »
CSA Steaua a făcut primul transfer. L-a transferat pe portarul Claudiu Chiș, de la Petrolul Ploiești
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Petrolul 52 Ploiești este în pericol să nu poată susține barajul de promovare în L3. Viitorul sponsor pune piciorul în prag: ”Vrem marca legal, altfel grupul s-ar putea retrage!”

De Petre Dobrescu,

Petrolul 52 Ploiești este în pericol să nu poată susține barajul de promovare în L3. Viitorul sponsor pune piciorul în prag: ”Vrem marca legal, altfel grupul s-ar putea retrage!”.

Ad placeholder

Nici miercuri nu s-a rezolvat nimic în ceea ce privește sigla și mărcile pe care le solicită de la Primărie clubul Petrolul 52 Ploiești, continuatorul tradiției clubului ”galben-albaștrilor” (cel care acum fix 4 ani cucerea Cupa României, 1-0 contra lui CFR Cluj; între timp, societatea lui Dan Capră a dat faliment și s-a înființat un nou club).

Petrolul 52 Ploiești a câștigat campionatul județean Prahova și ar trebui să susțină un baraj de promovare în Liga 3.

Petrolul 52 Ploiești este în pericol să nu poată susține barajul de promovare în L3. Mircea Dridea: ”Am impresia că ne umiliți”

Deși clubul prezidat de facto de Cristi Vlad și de onoare de Mircea Dridea a apărut acum 10 luni, Primăria Ploiești pare că, în continiare, trage de timp, neasumându-și nimeni o decize. ”Am impresia că ne umiliți”, a observat Mircea Dridea, fosta legendă a clubului, la întâlnorea cu factorii de decizie locali

Totul e sub presiunea termenului de 10 iunie, la care CIS-ul (Certificat de Identitate Sportivă) pe care îl are ACS Petrolul 52 Ploiești de la MTS să poată fi asociat cu marca în vederea participării la baraj şi a înscrierii în Liga a III-a, competiţie naţională organizată de FRF.

Petrolul 52 Ploiești este în pericol să nu poată susține barajul de promovare în L3. ”Vrem contract de folosință a mărcii temporar”

Cătălina Marcu, avocat Veolia, posibilul viitor sponsor: ”Vrem să fim alături de comunitatea locală prin sprijinirea acestui brand iubit de ploieșteni și de prahoveni. Grupul Veolia se implică direct la club și nu prin societățile locale. Nu intrăm sub incidența achizițiilor publice. Contract de transmitere de folosință a mărcii se poate face și pe un sezon, temporar. Dăm un cec în alb, dar să ni se încredințeze în mod legal, altfel grupul pe care îl reprezint se retrage”.

Ad placeholder

Nici folosința temporară a mărcii nu a agreată de autorități. Sub presiua suporterilor, care au amenințat că pichetează sediul Primăriei, o nouă ședință va avea loc marți. Slabe speranțe și pentru autorizare folosirii temporare a mărcii, de vreme de șefii locali doresc o licitație (nu au fost mulțumiți cu prima evaluare, au solicitat o alta și tot așa; procedura ar putea dura și 6 luni)!

Concluzia a tras-o editorialistul republikanews.ro

”Circul s-a spart după mai bine de un ceas! Cu primarul Dobre răvășit și blamat, cu vicele Ganea în plină sesiune de (alte) promisiuni, cu seniorul Mircea Dridea dărâmat, la propriu, cu președintele Cristi Vlad și antrenorul Tavi Grigore incapabili să mai articuleze două vorbe. Asta după ce, cu legea în mână la propriu, ambii au încercat să se transforme în avocați! Fără nici o șansă în fața zidului mai sus descris!

Urmează episodul al “n”-lea, marți, 6 iunie, până în prânz! Iar dacă se va găsi cale de urmat, Petrolul va intra în posesia mărcilor, a adevărului! Numai că, se știe, până marți este liber și în administrație iar “friptura” dorită suculentă se va sfriji și transforma în talpă!”.

Ad placeholder
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close