Nou-promovații din Leicester țintesc o clasare în Top 5 în prima ligă engleză în următorii trei ani, iar patronul clubului – miliardarul thailandez Vichai Srivaddhanaprabha – a anunțat că va pune la dispoziție banii necesari pentru obținerea performanței.

”Este nevoie de o sumă mare de bani, cel puțin 200 de milioane de euro, însă acest lucru nu mă descurajează”, a spus omul de afaceri de la Bangkok, adăugând: ”Planul este pe trei ani și cred că îl putem îndeplini”.

”Nu ne vom bate imediat la locurile fruntașe. Cred că avem o șansă în lupta cu echipele mari. Îmi doresc să facem o impresie plăcută în seyonul viitor, iar apoi ne vom gândi la pasul următor”, a mai adăugat Vichai Srivaddhanaprabha, care a preluat formația de pe King Power Stadium în 2010.

”Vulpile” au avut un sezon excelent în a doua ligă engleză – Championship -, adunând 102 puncte, iar optimismul patronului este împărtășit de managerul Nigel Pearson. ”Este important să credem în obiectivele noastre. Trebuie să ne îmbunătățim mereu jocul, iar apoi să ne batem la vârf”, a spus antrenorul în vârstă de 50 de ani, care a preluat echipa în

Leicester City nu are un trecut european glorios. Formația s-a calificat de trei ori în competițiile continentale, cedând de fiecare dată în primul tur – ultima oară în Cupa UEFA 2000-01, în fața sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad.

Manchester City, noua campioană din Premier League, a investit peste 600 de milioane de euro în ultimii cinci ani doar pe piața de transferuri. Strategia a funcționat, ”cetățenii” cucerind de două ori titlul în ultimele trei sezoane.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri