Mergi direct la conținut »
Primele critici pentru Nicolae Dică: ”E o improvizație. Evoluția ar trebui să dea de gândit”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Primele critici pentru Nicolae Dică: ”E o improvizație. Evoluția ar trebui să dea de gândit”

Primele critici pentru Nicolae Dică: ”E o improvizație. Evoluția ar trebui să dea de gândit”

Primele critici pentru Nicolae Dică: ”E o improvizație. Evoluția ar trebui să dea de gândit”. FCSB n-a convins în primele meciuri din acest sezon, ambele câștigate la limită, dar antrenorul Nicolae Dică a scăpat, până acum, de criticile patronului Gigi Becali. Dar s-au pus cu răul pe el legendele.

Iosif Rotariu, fostul mare jucător al „roș-albaștrilor” de la sfârșitul anilor 80 și mijlocul anilor 90, a dat de pământ cu noul tehnician al echipei bucureștene.

Lui „Roti” nu i-a plăcut deloc improvizația cu Junior Morais închizător, pe care Dică a încercat-o la Timișoara, în meciul cu ACS Poli.

„Cred că meciul a fost de un nivel scăzut. Mă așteptam la mai mult din partea celor de la FCSB, pentru că au jucători valoroși, chiar dacă nu au arătat. Evoluția ar trebui să le dă dea gândit”, a spus Rotariu la Dolce Sport.

Primele critici pentru Nicolae Dică: „Nu arată evoluția pe care o aveau la Astra!”

Fostul internțional care l-a ținut impecabil pe Maradona la Mondialul din 1990 a pus din nou pe tapet și problema jucătorilor veniți de la Astra, care nu mai joacă la fel ca la Giurgiu.

„Fără adversari foarte valoroși în față, ei au arătat că sunt încă în căutări. Junior Morais era ca un pește pe uscat ca mijlocaș central, e o improvizație. E postul pe care am jucat eu și am observat din tribună cum stătea în teren.

Cei veniți de la Astra sunt valoroși, dar nu arată evoluția pe care o aveau la Astra”, a mai declarat Rotariu la Dolce Sport.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Cum s-au scurs ultimele zile de viață ale Denisei Răducu. A murit în chinuri groaznice!

Close
Închide
  Close