„Mă bucur că s-a realizat în sfârșit acest împrumut la Dinamo. Au fost discuții de acum trei ani. Acum cred că e momentul cel mai oportun. Vin aici în împrumut de doi ani. Sunt și anumite drepturi de cumpărare, din câte știu eu. Obiectivul meu este să joc, îmi lipsesc jocurile. Eu mai am contract cu Juventus până în 2019. Suntem în discuții pentru a prelungi un an sau doi. De la Buffon nu au cum să nu înveți. Am învățat din punct de vedere al mentalității de învingător. Buffon este un învingător”, a spus Laurențiu Brănescu, pentru Dolce Sport. 

Laurențiu Brănescu, 22 de ani, este sub contract cu Juventus până în 2019. În ultima perioadă, portarul a fost împrumutat de italieni la Virtus Lanciano (Serie B), Szombathely (Ungaria) și Omonia Nicosia (Cipru). 

13415437_1034800306574197_291734754842219194_oIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Suntem bine, am început pregătirea, urmează cantonamentul, sperăm să fie unul foarte reușit. Îi urmăm bun venit domnului Andone, sperăm să facem mai multe decât în sezonul trecut. Asta înseamnă mai multă muncă și să facem tot ce este posibil pentru a avea rezultate. Ne așteptăm la lucruri mărețe, dar pentru asta trebuie să o luăm pas cu pas la fiecare meci. Va fi un sezon greu și când o să tragem linie trebuie să fim mulțumiți. Nu putem să spunem multe lucruri despre diferența dintre Rednic și Andone pentru că au trecut doar zece zile. Tot ce contează este ca noi să răspundem pozitiv la ceea ce domnul Andone ne spune și dorește de la noi”, a spus și Dorin Rotariu.

INVESTIGAȚIE din Zürich. Mii de românce cad victime rețelelor ce alimentează comerțul cu sex, o afacere de peste 3 miliarde de euro. Activist: „În Elveția, animalele sunt tratate mai bine decât aceste femei”
Recomandări
INVESTIGAȚIE din Zürich. Mii de românce cad victime rețelelor ce alimentează comerțul cu sex, o afacere de peste 3 miliarde de euro. Activist: „În Elveția, animalele sunt tratate mai bine decât aceste femei”

Mijlocașul de 20 de ani a comentat și informația conform căreia Mircea Rednic ar avea șanse mari să preia echipa națională după Europeanul din Franța. „Nea Mircea este un antrenor foarte bun, a demonstrat de fiecare dată, dar acum depinde de mai mulți factori. Sper să ajungă la echipa națională pentru că și la Dinamo sunt jucători care merită să fie la lot”, a mai adăugat Dorin.

Despre România la Euro 2016, jucătorul dinamovist a punctat: „Au făcut un joc foarte bun cu Franța, a lipsit să învingem Elveția, dar totul se va disputa în ultimul meci cel cu Albania”.