MENIU CAUTĂ

Rămâne Simona Halep fără antrenor? De la ce a plecat totul

Distribuie

Rămâne Simona Halep fără antrenor? Comentatorul uneia dintre televiziunile care transmite US Open 2018 a vorbit despre o colaborare între tehnicianul Simonei, Darren Cahill, și conaționalul său Nick Kyrgios.

Darren Cahill este unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit, de colaborarea cu acesta legându-se marile succese ale Simonei Halep. Alături de australian, constănțeanca a ajuns numărul unu mondial și a câștigat turneul de la Roland Garros.

Simona Halep rămâne numărul 1 WTA până la finalul lui 2018!

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a fost la consulatul Chinei din New York pentru a obține viza. Nu mică i-a fost mirarea tehnicianului australian când a văzut o coadă imensă în fața consulatului. Amuzat de situație, Cahill a postat pe un site de socilizare o fotografie însoțită de întrebarea: ”Unde este băiatul cu cafeaua?”. În ceea ce-l privește pe antrenorul cu care se va reîntâlni în China, la Wuhan, Simona Halep a precizat: ”Relaţia mea antrenor-sportiv cu Darren Cahill este foarte bună şi aşa va rămâne în continuare”.

În ciuda unor scurtcircuite, Halep are încredere totală în Cahill. Încă la New York, unde comentează pentru ESPN, Darren și-a luat deja viza de China, urmând a fi alături de marea noastră campioană la Wuhan și Beijing.

Australianul o pregătește Simona din 2015 și încasează 1.000.000 de euro pe an.

”Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus”, a scris Cahill, pe twitter, ca răspuns pentru un fan care îl întrebase ”Sunt singura persoană care crede că e o lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, dacă el este antrenorul Simonei Halep?”.

Kyrgios, 23 de ani, 30 ATP, fostul iubit al Aljei Tomljanovici, a fost eliminat în ”16”-imile US Open de elveţianul Roger Federer, locul 2 ATP, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 1-6, 5-7. În turul antrerior, Kyrgios a avut parte de o revenire spectaculoasă în meciul cu Pierre-Hugues Herbert, iar totul a pornit e la o discuţie cu arbitrul Mohamed Lahyani: 4-6, 7-6, 6-3, 6-0. ”Vreau să te ajut…Tu eşti un tip formidabil pentru acest sport. Dar nu eşti tu, ştiu asta”, a spus Lahyani, coborât special din scaunul de arbitru în cursul unei schimbări de teren şi s-a postat în faţa lui Kyrgios.

Rebelul Nick Kyrgios, amendat cu 10.000 de dolari, după ce a părăsit terenul la Mastersul de la Shanghai

Simona Halep este al treilea jucător, după Lleyton Hewitt și Andre Agassi, care cucereşte un trofeu de Grand Slam şi devine numărul 1 mondial alături de antrenorul australian în vârstă de 53 de ani.

Citește mai multe despre Darren Cahill, Nick Kyrgios, Simona Halep și Antrenor pe Libertatea.

Comentarii