Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Rapid. Marocanul Saifeddine Alami dezvăluie haosul giuleștean: ”Nu aveam nici hârtie igienică!”. Și-a găsit echipă la Paris / EXCLUSIV

Rapid. Marocanul Saifeddine Alami dezvăluie haosul giuleștean: ”Nu aveam nici hârtie igienică!”. Și-a găsit echipă la Paris / EXCLUSIV

Rapid a fost exclusă din Liga 1 de către LPF, deși gruparea din Giulești a obținuit pe teren dreptul de a evolua pe prima scenă fotbalistică.

De Daniel Conțescu,

Rapid, intrată de pe 13 iunie în procedură de faliment, nu are speranţe de a se înscrie într-o ligă inferioară la startul noului sezon, aşa cum a procedat o altă echipă importantă a României, Petrolul Ploieşti, ce va porni la drum din Liga a IV-a.

Rapid nu mai are niciun jucător sub contract. Marocanul Saifeddine Alami (23 de ani), adus cu surle și trâmbițe la Rapid de la Dunărea Călărași), a plecat liber de contract din Giulești și și-a găsit repede o altă echipă.

El a semnat un contrat valabil pe un an cu Paris FC, grupare retrogradată în Liga National (a treia divizie a Franței), dar care vizează revenirea imediată pe liga a doua. AICI, prezentarea lui Alami, făcută ieri, pe site-ul oficial.

După ce a semnat cu parizienii, Alami și-a spus drama trăită în România: ”S-au întâmplat lucruri incredibile la Rapid, de neacceptat într-un fotbal profesionist. În cantonamentul de la Pro Rapid, nu aveam nici hârtie igienică!”.

 

Close
Închide
  Close