Mergi direct la conținut »
România - Polonia (11 noiembrie, 21.45). Gicu Grozav: ”Cu suporterii în spate vom fi mai puternici!”
Sport Libertatea > Sport > România - Polonia (11 noiembrie, 21.45). Gicu Grozav: ”Cu suporterii în spate vom fi mai puternici!”

România – Polonia (11 noiembrie, 21.45). Gicu Grozav: ”Cu suporterii în spate vom fi mai puternici!”

Echipa națională de fotbal a României întâlnește la 11 noiembrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională din Capitală, selecționata Poloniei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018.

De Ciprian Iana,

Despre această partidă extrem de importantă a vorbit și atacantul Gicu Grozav, în prezent la formația rusă Terek Groznîi.

„Cu puțină atenție, puteam să avem mai multe puncte. Dar ăsta este adevărul, 5 puncte. Acum urmează un meci foarte important și foarte greu cu Polonia. Dar eu spun că avem șanse să câștigăm pentru că jucăm acasă, în fața suporterilor. Cu ei în spate vom fi mai puternici și sper să luăm toate cele trei puncte”, a declarat Gicu Grozav pentru Agerpres.

Atacantul de la Terek Groznîi a continuat: ”Polonia are jucători de valoare care evoluează în campionate puternice și e normal să fie favorită. Noi trebuie să fim foarte concentrați și atenți. Lewandowski e un jucător de clasă. Trebuie să fim atenți, dar nu numai la el, pentru că au mulți jucători buni. Sper totuși să facem un joc bun și să câștigăm”, a spus Grozav.

Atacantul a recunoscut că nu mai știa că ultima oară a jucat pentru națională amicalul cu Argentina din urmă cu doi ani și jumătate, dar s-a arătat bucuros de faptul că noul selecționer Christoph Daum s-a gândit să îl convoace din nou.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

„Probabil l-au convins pe selecționer să mă cheme evoluțiile mele constante de la echipa de club. Încă nu am discutat cu dânsul, dar o vom face zilele următoare. Consider că e o idee bună aducerea unui străin pentru că vine cu o nouă mentalitate, cu alte idei de lucru. Cu siguranță este un profesionist, rămâne de văzut ce vom reuși împreună”, a spus Grozav.

Nu mai știe când a jucat ultima oară la națională

Atacantul a conchis: ”Nu mai știu când am jucat ultima oară la națională, bănuiesc că în amicalul cu Argentina. Sunt doi ani și jumătate de la acel meci… așteptam cu nerăbdare să vin din nou la națională și aștept cu nerăbdare și să joc din nou. Mă bucur că a venit și momentul ăsta după o lungă perioadă în care nu am mai fost în vederile naționalei. O să trag de mine să joc bine pentru a veni în continuare”.

Înaitntea partidei de la București, polonezii sunt optimiști. Ei speră să câștige cu România, ținând cont de startul ezitant al tricolorilor în actala campania de calificare la Cupa Mondială 2018 din Rusia.

Foto: Vlad Chirea (Libertatea)

Close
Închide
  Close