Mergi direct la conținut »
România - Polonia (vineri, 21.45, TVR1). Ultrașii polonezi, prăpăd în avion!
Sport Libertatea > Sport > România - Polonia (vineri, 21.45, TVR1). Ultrașii polonezi, prăpăd în avion!

România – Polonia (vineri, 21.45, TVR1). Ultrașii polonezi, prăpăd în avion!

Meciul România - Polonia, de vineri, din preliminariile CM 2018 e unul de risc maxim. Federaţia Poloneză de Fotbal a primit 3.000 de bilete pe care le-a distribuit printr-un sistem securizat de vânzare online, însă presa poloneză avertizează că 200 de huligani pot ajunge la Bucureşti, în ciuda măsurilor luate ca tichetele să nu poată fi cumpărate de fani interzişi pe stadioane. ”Ar fi intrat în posesia biletelor prin intermiediul unor persoane care nu figurează în baza de date cu cei interzişi. Autorităţile poloneze sunt în alertă şi încearcă să-i împiedice pe aceştia să părăsească ţara pentru merge la Bucureşti. Totodată, polonezii vor trimite reprezentanţi ai poliţiei care să colaboreze cu forţele române de ordine”, a notat sport.pl.

Despre ultrașii polonezi: ”Au terorizat echipajul, au fumat, au băut”

Ultrașii leși sunt încă de ieri în România. Au venit cu avionul. Iată ce a postat pe un site de socializare o persoană care a călătorit cu huliganii.
”După un zbor plin de suporteri, aka huligani polonezi… Au terorizat echipajul de zbor şi nu numai, au fumat în baia avionului şi au băut alcool, deşi li s-a interzis…  Îmi doresc cu atât mai mult să bată echipa României!”

Alianță cu ultrașii maghiari

Pe forumurile suporterilor, circulă zvonul că mai mulți „ultrași” radicali maghiari din facțiunea Carpathian Brigade 09 au vorbit cu prietenii lor din Polonia pentru a le fi alături la București.

Presa poloneză avertizează că polonezii vin să se bată și între ei la București: ”Fani din grupările echipelor Slask Wroclaw și Cracovia Krakow și-au planificat lupte”.

Pe de altă parte, conducerea Federației Române de Fotbal se teme de fanii români.

”Dincolo de scorul partidei, mi-e frică de aceste incidente la meciul cu Polonia. Până acum, n-a fost niciun meci al echipei naționale, fără ca niște oameni care spun că susțin echipa, să nu provoace pagube financiare Federației. Nu cred că a fost un meci fără amendă de 15 sau 20 de mii de euro.

Noi suntem în situația în care putem fi suspendați, trebuia să jucăm cu Finlanda cu porțile închise, am amânat această decizie, dar suntem în vizorul UEFA. Chiar n-aș vrea ca meciul cu Danemarca să se joace fără spectatori” , a declarat consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin.

Close
Închide
  Close