Mergi direct la conținut »
Roș-albaștrii așteaptă un semn de la șefii CSA Steaua: ”Ni s-a uscat și cerneala de la atâta așteptat”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Roș-albaștrii așteaptă un semn de la șefii CSA Steaua: ”Ni s-a uscat și cerneala de la atâta așteptat”

Roș-albaștrii așteaptă un semn de la șefii CSA Steaua: ”Ni s-a uscat și cerneala de la atâta așteptat”

Războiul dintre conducerea campioanei României și reprezentanții Armatei pe marca Steaua pare că nu se mai termină.

Directorul sportiv în acte de la FCSB, Mirel Rădoi, s-a arătat nedumerit de faptul că reprezentanții CAS Steaua nu mai dau nici un semn de viață în legătură cu acest subiect delicat.

”Tot așteptăm un răspuns de o lună. Ni se promite că ne trimit acel contract, dar nimic. Noi le-am comunicat și suma pentru care suntem dispuși să închiriem baza, dar nu am primit niciun răspuns. Cred că li s-a uscat și cerneala de la atât așteptat. Ni se spune mereu că săptămâna viitoare. Ar fi mai simplu să ni se spună: ”nu vă mai vrem!”. Simplu și fără motive, ca să nu mai stăm să ne tot amăgim suporterii. Mă mai întâlnesc cu suporterii pe stradă și le-am explicat că Armata trebuie să dea un răspuns”, a declarat Rădoi.

Oficialul grupării patronate de Gigi Becali a continuat: ”Noi am ieșit cu acte, le-am arătat că deținem palmaresul, numele, tot, ei n-au arătat nimic. Păi, dacă tot voi decideți, de ce nu arătați acte? Așa, pe vorbe, și eu pot spune că am licența, când de fapt nu o am! Până nu văd buldozerele și tribunele că vor cădea, tribunele pentru care noi ne-am dat viața, până atunci o să cred că noi o să ne întoarcem acasă. Ghencea este casa Stelei, iar ei nu înțeleg!”

 

 

, a spus Rădoi.

Într-un final, Mirel Rădoi a spus că Ghencea este casa Stelei și că echipa trebuie să revină acolo.

””, a conchis Rădoi.

Close
Închide
  Close