Mergi direct la conținut »
Rusia - România (marți, ora 18.00). Mutu face ”presiuni” la Daum pentru ca Filip și Rotariu să fie titulari!
Sport Libertatea > Sport > Rusia - România (marți, ora 18.00). Mutu face ”presiuni” la Daum pentru ca Filip și Rotariu să fie titulari!

Rusia – România (marți, ora 18.00). Mutu face ”presiuni” la Daum pentru ca Filip și Rotariu să fie titulari!

Adrian Mutu, managerul general al dinamoviștilor, s-a întâlnit duminică la prânz cu selecționerul german Christoph Daum. Dinamoviștii din lot, Steliano Filip și Dorin Rotariu n-au prins lotul în partide de vineri, 0-3 cu Polonia, în preliminariile CM.

Mutu s-a întâlnit cu Daum duminică, iar unii deja speculează că ”Briliantul” face presiuni pe lângă german pentru ca dinamoviștii din lotul pentru amicalul cu Rusia, de marți, să fie titulari.

”Discuția dintre noi a fost una extrem de interesantă. Christoph Daum mi-a explicat care este opinia sa legată de jucătorii de la Dinamo și mi-a spus ce fotbaliști are în vedere și care pot ajuta prima reprezentativă pe termen scurt, mediu și lung. 

Mutu: ”Daum vrea să comunicăm mai mult”

Mi-a plăcut foarte mult discuția pe care am avut-o și am ajuns la concluzia că selecționerul este deschis la orice fel de discuții și că dorește să comunicăm mult mai mult de acum înainte”, a spus Mutu, pentru digisport.ro.

Close
Închide
  Close