MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 12:56

Să râdem cu Miriuță: ”Cinci – șase mii de dinamoviști fac cât 80.000 de la Borussia Dortmund”

Distribuie

Să râdem cu Miriuță: ”Cinci - șase mii de dinamoviști fac cât 80.000 de la Borussia Dortmund”. Vasile Miriuță, sătul de liniștea obișnuită de la meciurile echipei sale (cu excepția derby-urilor cu Steaua / FCSB), a fost luat de val după ce a văzut câteva mii de dinamoviști la Chiajna.

Suporterii au fost minunați, chiar vreau să-i felicit. Am fost și eu prin multe locuri, dar așa ceva n-am mai văzut pe nicăieri, nici măcar la Borussia Dortmund. Cinci-șase mii de dinamoviști fac cât 80.000 de suporteri ai lui Dortmund. Fantastic. Îi așteptăm în număr mare și cu FCSB, sper să fie măcar 30.000 să se zguduie Arena Națională', a spus Miriuță, după meciul de la Chiajna.

Să râdem cu Miriuță: 'Cinci – șase mii de dinamoviști fac cât 80.000 de la Borussia Dortmund'. Nemții au cea mai mare medie din Europa!

Comparația este de-a dreptul hilară, pentru că Dinamo se „laudă' de mulți ani cu o medie de 2-3.000 de oameni acasă la meciurile obișnuite, iar la derby-uri se strâng în jur de 30.000.

În schimb, Borussia Dortmund are cea mai mare medie de suporteri la meciurile de acasă dintre toate echipele din Euroăa, peste 80.000. „Zidul galben', celebra peluză unde intră 25.000 de oameni, formează poate cea mai tare galerie din Germania.

CITEȘTE ȘI: 

Tudorel Toader se întoarce în țară în urma scandalului care vizează DNA

Loading...
Comentarii