De Daniel Conțescu,

Scorul a trecut în plan secund, prim-planul fiind luat de o poveste de iubire între o jucătoare de la suedeze și o daneză, fotbalistă de prima rang, venită din tribune.

Pentru a se califica la Cupa Mondială de fotbal, aflată în plină desfășurare în Franța, Suedia a eliminat Danemarca, la care căpitan de echipă este iubita unei jucătoare suedeze. Acum, daneza urmărește competiția îmbrăcată în tricoul naționalei rivale, dar cu gândul la partenera ei.

După calificarea în ”sferturi”, suedeza Magdalena Eriksson a alergat la marginea terenului ca să-și sărute iubita, daneza Pernille Harder, echipată tot în gablen și albastru.

Fotografia care a emoționat Suedia, după ”optimea” de finală cu Canada.

Blat la masculin, în 2004

Pentru Harder, a vedea jocurile în echipamentul Suediei este un act de mare curaj.

Selecționata daneză, cu Harder căpitan, a fost fost învinsă, în meciul decisiv de calificare la Mondiale, scor 0-1, chiar de Suedia, cu Eriksson în formula de bază.

Specialiștii comentează că vremea blatului dintre naționalele masculine ale Suediei și Danemarcei, 2-2 la Euro 2004, a trecut. Despărțite de 4 kilometri, cele două țări au fost puse de multe ori în tabere diferite.


Mai mult decât un sărut. Eriksson-Harder, iubite despărțite de un Mondial

Harder și Eriksson se află într-o relație de iubire de 7 ani. Daneza joacă în Germania, la echipa Wolfsburg, iar suedeza evoluează pentru Chelsea, formație din campionatul Angliei.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor