De Cristian Otopeanu,

Patronul FCSB Gigi Becali s-a enervat și l-a acuzat indirect pe Cristi Bălgrădean că ar fi greșit deliberat în meciul Botoșani – FCSB 2-2, primul din play-off, din cauza faptului că a semnat un precontract cu CFR Cluj.

„Nu e atât de simplu cu Bălgrădean. Nu e o știre bombă, e bombă atomică! A semnat acum 10 zile. Am aflat de la cineva care mi-a dat un mesaj. Am crezut că este o glumă. L-am sunat și mi-a zis că a semnat acum 10 zile”, a declarat Gigi Becali la Pro X, potrivit gsp.ro.

1.300.000 de euro

este cota de piață a lui Cristi Bălgrădean, potrivit transfermarkt.de

Patronul FCSB a adăugat: „I-am zis «trebuia să-mi spui, ca să nu aperi cu Botoșani. Nu îți dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoșani, când tu ai semnat cu o contracandidată? Bă, mingea aia respinsă cu Botoșani… Nu te acuz, că nu vreau să fac păcate. Dar tu nu mai aveai concentrare. Tu te gândeai la CFR Cluj, să ia campionatul și tu să joci în Liga Campionilor»”.

Bălgrădean mi-a zis că i-a fost rușine să-mi spună. Dacă zicea, nu mai apăra cu Botoșani. Nu i-a fost rușine să apere cu Botoșani?

Gigi Becali, patron FCSB:

Locul lui Cristi Bălgrădean (31 de ani) în poarta FCSB va fi luat de Andrei Vlad (20 de ani), transferat de la Craiova în vara lui 2017.

Citeşte şi:

Suporterii au băgat un milion de lei în contul clubului Dinamo București

Marius Șumudică, la 49 de ani: ”Am făcut coronavirus mai devreme decât a apărut”

Liga Națiunilor 2020-2021. Irlanda de Nord, Austria și Norvegia, adversarii tricolorilor. Programul naționalei. Toate ligile și toate grupele

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați