Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > SCANDALUL ”MARCA” / Traian Băsescu a pus Armata la zid! ^”O mizerie!”

SCANDALUL ”MARCA” / Traian Băsescu a pus Armata la zid! ^”O mizerie!”

 

Prezent în redacţia ”Libertatea” şi SportNews.ro, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi-a spus părere faţă de scandalul care zguduie Steaua din temelii: MApN vs Gigi Becali:

”Mi se pare incorect ceea ce se întâmplă la Steaua. La câţi bani a băgat Becali acolo, să îi iei emblema, culorile… nu e normal! În locul lor (n.r. – MApN) aş fi lăsat-o aşa. E o mizerie ce se întâmplă cu Steaua! Nu merita mizeria asta! Instanța a spus ceva că aparține Armatei. Ce a făcut Armata pentru Steaua în ultimii 25 de ani? O e mizerie!”, a afirmat Traian Băsescu, care a evitat să răspundă la cine râvnește la clubului lui Gigi Becali, zvonindu-se că în spatele acțiunii ar fi Gabi Oprea.

Stelist declarat, deși a susținut că a iubit și Rapidul, mai ales că a fost ministru al Transporturilor, Traian Băsescu a stat la șpriț cu Gigi Becali, după ce Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA în dauna Rapidului. Fostul șef al statului n-a mers la meciul Steaua-Rapid, supărat că finanțatorul Gigi Becali l-a jignit pe Tăriceanu, premierul de atunci al României.

Întrebat de jurnaliştii SportNews.ro dacă a intenţionat vreun moment să-l graţieze pe Gică Popescu, condamnat în ”Dosarul Transferurilor”, fostul şef al statului a răspuns tranşant: ”Nu! Nu…”.

A primit cadou o sticlă de whisky!

Traian Băsescu a mai spus că ar prefera ca, după încheierea mandatului, să nu i se mai spună „domnule preşedinte”, aşa cum se obişnuieşte chiar şi în cazul foştilor şefi de stat, ci „domnule comandant”.

„Am plecat foarte linistit de la Cotroceni, împăcat, cu sentimentul că poate puteam să fac mai bine, dar or să spuna alții ce puteam să fac mai bine”, a spus acesta. Întrebat dacă are emoții cu privire la ce i se poate întâmpla că nu mai este președinte, el a replicat pe un ton mai serios: „Nu prea am sentimentul ăsta de teamă!”.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Un moment spumos s-a petrecut atunci când Traian Băsescu a mers în redactia de la ”Libertatea”. Angajații i-au pregătit un cadou, o sticlă de whisky, moment în care Băsescu a replicat: „Să nu-mi spuneți că-mi dați fata de la pagina 5!”.

În amuzamentul tuturor, lui Băsescu i s-a spus că nu poate fi vorba de așa ceva, la care fostul șef al statului a glumit: „A, nu lucrează duminica?”. După ce un SPP-ist a luat sticla, Băse a spus: ”Nu a băut cât s-a spus!”, la care redactorul-șef al cotidianului ”Libertatea”, Cătălin Alistari, a adăugat: ”Aveți timp să completați!”.

Lui Traian Băsescu i-a sunat telefonul în repetate rânduri, printre apelanţi numărându-se şi una dintre fiicele sale. Fostul preşedinte s-a amuzat teribil de cât este de căutat, spunând că este greu să fii „propria secretară”.

 

 

Close
Închide
  Close