Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > SENZAȚIONAL. Kyros Vassaras a mers la... femei, pe ”Bernabeu”!

SENZAȚIONAL. Kyros Vassaras a mers la… femei, pe ”Bernabeu”!

[gallery ids="1411589,1411588,1411587"]

Surpriză colosală în această după-amiază la Tunari (Ilfov)! Însuși Kyros Vassaras (48 de ani), grecul care se îngrijește de destinele arbitrajului românesc pe bani mulți, a fost la stadionul botezat de localnici ”Bernabeu”. Deși meciurile din Liga I sunt făcute praf regulat de bărbații din subordinea sa, iar patronii de cluburi au pus piciorul în prag, elenul a zis că se poate relaxa supervizând un meci de ”C” condus de trei… fete-cucuiete!

Numit în funcția de președinte al CCA în urma deciziei Comitetului Executiv al FRF din 11 iulie 2014, Vassaras a semnat contractul abia vineri. Digisport.ro a anunțat că, potrivit clauzelor existente, înțelegerea este valabilă din 1 septembrie, chiar dacă a fost semnat la aproape o lună de zile de când grecul și-a intrat în drepturi. Vassaras va fi președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru următorii patru ani, până la 1 septembrie 2018.

8.500 de euro pe lună, plus cazare și drumuri în Grecia

Fostul ecuson FIFA (1998-2009), va fi remunerat cu 8500 de euro pe lună, și, în plus, îi vor fi decontate alte cheltuieli, precum cazarea și drumurile în scop personal către Grecia.

Cine s-ar fi așteptat să-l vadă pe Vassaras petrecând pe undeva, s-a înșelat!
Oficialul vrea să înceapă consolidarea arbitrajului românesc de la… femei. Însoțit de Cristina Bujor, secretara Comisiei Centrale a Arbitrilor, ea însășo arbitră FIFA, dar cu restanțe la probele fizice, ”big boss” Kyros a fost pe ”Bernabeu”, așa cum au botezat cei din Tunari stadionul localității ilfovene.

Document oficial al Ministerului Sănătății. Ce înseamnă, de fapt, intrarea în Scenariul 4 al COVID-19. Ce cazuri se tratează acasă și cine ajunge la spital?
Recomandări

Document oficial al Ministerului Sănătății. Ce înseamnă, de fapt, intrarea în Scenariul 4 al COVID-19. Ce cazuri se tratează acasă și cine ajunge la spital?

 

Meciul era oficat de tripleta Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea) – Cătălina Nan (Alexandria), Theodora Apostu (Bacău). Răuvoitorii ar spune că totul a fost ”cu dedicație”. Fetele vor să prindă lista FIFA, Vassaras – să se facă, într-un mod frumos, că muncește.

Brigadă cu dedicație?! ”Cine nu-l vrea pe Dumnezeu supervizor la ele la meci?”

Cele trei ”grații” sunt acuzate de colegele lor că au ”proptele” puternice. Vâlceanca de la centru, un fel de Marius Avram al fotbalului feminin – probabil că are înălțimea minimă, de 1.65 metri, dar e greu s-o vezi pe teren dacă prinde o echipă cu talie -, e soția asistentului Daniel Demetrescu, oficial care se va retrage la finalul acestui an.
Nan ar fi ”creația” Cristinei Ionescu, cea mea bună arbitră din România, cele două fiind originare din Alexandria. În fine, băcăuanca Apostu e feblețea Irinei Mârț, fosta asistentă din Botoșani care se ocupă de sectorul feminin al arbitrajului românesc. Moldova e cu noi!

Vine Scenariul 4 al COVID-19 și avem doar 1.300 de paturi cu ventilatoare. Cum a comandat România un singur ventilator în Germania și acesta refuzat?
Recomandări

Vine Scenariul 4 al COVID-19 și avem doar 1.300 de paturi cu ventilatoare. Cum a comandat România un singur ventilator în Germania și acesta refuzat?

 

Răuvoitori sau nu, cert e că cele trei fete s-au trezit cu Dumnezeu la ele la meci. ”Chiar așa, cine nu și-ar dori să-l aibă pe ”Dumnezeu” Vassaras” ca supervizor?!”, se întreabă aripa contestatarelor din fotbalul feminin.
Fetele nu s-au făcut de râs – meciul CS Tunari – Voința Snagov, din runda a cincea a ligii a treia, s-a terminat 6-3 -, dar mai e mult până departe!

Reamintim că, în acestă săptămână, pe adresa presei au fost trimise mai multe scrisori anonime, în care se înfierează moda pilelor și a relațiilor în ceea ce privește promovarea arbitrelor din România. Iar această brigadă era semnalată dinainte, că se dorește a fi promovată!

Povești alambicate de favoritism pe care la puteți citi aici și aici.

Un reportaj de la meciul celor trei arbitre supervizate de ”Dumnezeu”, în ziarul Libertatea de luni!

Close
Închide
  Close