Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Serena's secret: jucătoarea de tenis, sexy în sutien / VIDEO & GALERIE FOTO

Serena’s secret: jucătoarea de tenis, sexy în sutien / VIDEO & GALERIE FOTO

Înainte de a merge la Australian Open, Serena Williams s-a oprit în studiourile de filmare pentru a trage o reclamă la sutiene. Numărul 1 mondial va putea fi văzută în lenjerie intimă. Sutienele pe care le promovează americanca sunt aceleași pe care le poartă și pe terenul de tenis.

Serena Williams, posesoarea uneia dintre cel mai generoase busturi, o concura pe Simona Halep înainte ca românca să își facă operația de micșorare a sânilor. E este imaginea firmei de sutiene Berlei. Americanca a filmat o reclamă pentru celebrele bustiere alături de alte sportive din diferite discipline și va apărea extrem de sexy, purtând, alături de sutien, fuste elegante sau colanți de jogging.

Serena povestește în filmulețul de making-off al reclamei că știe sutienele Berlei încă de acum zecei ani, de la mama ei.

”Având în vedere faptul că am bustul mai mare decât majoritatea atletelor, am avut o problemă cu acest lucru. astfel că, atunci când mama le-a descoperit, mi-a zis că trebuie să le încerc. De atunci nu am mai renunțat la ele nicio clipă”, povestește Serena.

Jucătoarea de tenis mărturisește că acestea sunt bustierele pe care le poartă întotdeauna sub echipamentul pe care îl are pe teren.

Serena Williams participă în această perioadă la Cupa Hopman, acolo unde a ajuns în finală, alături de John Isner. După acest turneu, pentru liderul WTA urmează Australian Open, acolo unde spune că se simte foarte bine. ”Este unul dintre turneele mele preferate. Ador Australia și am foarte mulți prieteni aici”, declară Serena în filmulețul de prezentare al reclamei la sutiene.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close