De Ciprian Iana,

Sergiu Ramos, 33 de ani, căpitanul echipei Real Madrid, crede că ”războiul” dintre cei doi pentru câștigarea de cât mai multe trofee n-ar trebui să afecteze tot fotbalul mondial.

De aceea, Sergio Ramos propune ca Balonul de Aur să fie decernat, an de an, doar lui Ronaldo și Messi, în timp ce un alt trofeu să fie oferit celorlalți fotbaliști din întreaga lume!

Ar putea să se facă o decernare a Balonului de Aur doar pentru Cristiano Ronaldo și Messi, în funcție de rezultatele fiecăruia, iar alt premiu pentru restul jucătorilor. Până la urmă, așa ar fi mai bine pentru fotbal”a declarat Sergio Ramos pentru postul TV TUDN.

Anul acesta, Lionel Messi a înregistat un nou succes în ”cursa pentru cât mai multe trofee” cu Cristiano Ronaldo, argentinianul de la FC Barcelona fiind câștigătorul Balonului de Aur.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo / FOTO: EPA

În acest moment, Balonul de Aur a fost câștigat de șase ori de Lionel Messi (FC Barcelona) și de cinci ori de Cristiano Ronaldo, în prezent la Juventus Torino.

”Mi-a plăcut să fiu singurul cu cinci trofee Balonul de Aur. Când Cristiano Ronaldo m-a egalat, recunosc că m-a durut. Nu mai eram singur pe primul loc. Dar a fost un succes logic pentru Ronaldo, l-a meritat, eu n-am putut face mai mult atunci, a declarat pentru France Football, Lionel Messi, făcând referire la anul 2017, când marele său rival a câștigat Balonul de Aur.

Citeşte şi:

România a fost învinsă la scor de Suedia, în grupa principală la CM de handbal feminin. Calcule pentru JO 2020 de la Tokyo

Tomas Ryde rămâne selecționer și după CM de handbal feminin! Ce planuri are cu România

Simona Halep, la Marea Moschee din Abu Dhabi. Cum a apărut îmbrăcată sportiva

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor