Simona Halep, locul 4 WTA, a afirmat că simte că alături de australianul Darren Cahill ar putea să mai căștige și alte turnee de Grand Slam.

De asemenea, sportiva a explicat și care este relația cu echipa sa, afirmând că nu este „dictatoare” în relația cu cei din staful său.

„Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat mereu pe oamenii de lângă mine. Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv.

În anumite momente am nevoie de o energie extra de la ei. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun.

Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig grand slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi.

Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit şi cu domnul Dobre şi împreună am făcut o analiză foarte bună”, a declarat Simona Halep, potrivit România TV.

Darren Cahill a încetat colaborarea cu Simona Halep în noiembrie 2018. Sub comanda antrenorului australian, Simona Halep a devenit lider mondial și a devenit campioană la Roland Garros.

Citeşte şi:

Simona Halep, eliminată de Madison Keys în optimile turneului de la Cincinnati. „Picioarele sunt varză”. Urmează US Open

Simona Halep, în continuare pe 4 WTA. Mihaela Buzărnescu a ieşit din top 100

Simona Halep alături de iubitul ei la ceremonia de la Cotroceni. Prima apariție oficială a celor doi ca un cuplu

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze