”Am luat decizia după meci. Am analizat și am discutat cu președintele Iulian Mureșan. Echipa era blocată și avea nevoie de un șoc. Sper ca prin demisia mea să se deblocheze și să aibă noroc. Eu nu am avut noroc! N-am ce să le reproșez jucătorilor, s-au dăruit, dar e greu când nu marchezi. Băieții erau triști când i-am anunțat decizia mea. Îmi doream foarte mult să câștigăm Cupa României, după ce am pierdut în 2013 finala cu Petrolul. Sunt un luptător, nu mă dau bătut. Voi continua în antrenorat!”.  

Eliminarea CFR-ului din semifinalele Cupei României a provocat un cutremur pe banca tehnică a formaţiei clujene, antrenorul Eugen Trică renunţând să mai pregătească gruparea din Gruia.

Anunţul plecării lui Trică a fost postat pe site-ul oficial al echipei clujene.

”Astăzi, Eugen Trică a renunţat la poziţia sa de la echipă, din dorinţa de a oferi un nou început din punct de vedere motivaţional jucătorilor, cu încredere că decizia sa va contribui la acel moment 0 pe care toţi îl aşteptăm. Mulţumim Eugen pentru munca şi efortul depuse în această perioadă în slujba echipei noastre”, este mesajul care se poate citi pe site-ul echipei clujene.

Trică şi-a început al doilea său mandat pe banca CFR-ului la începutul acestui an, însă nu a obţinut nicio victorie în returul Ligii I. Miercuri seara, alb-vişinii au fost eliminaţi, le penalty-uri, de către Universitatea Cluj din Cupa României.

Trică este al 30-lea antrenor schimbat în sezonul 2014-2015 al Ligii I.