MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 14:57

Suporterii lui Bayern vor putea vedea meciurile favoriților dintr-o lojă de lux dotată cu pat

Distribuie

Bayern München a semnat un parteneriat cu renumita companie hotelieră Courtyard by Marriott, care va pune la dispoziția suporterilor de lux o facilitate nemaiîntâlnită până acum pe Allianz Arena.

Fanii cu dare de mână ai bavarezilor vor putea urmări meciurile favoriților dintr-o lojă de lux, echipată asemenea unei camere de la orice hotel Marriott. Loja va conține inclusiv un pat matrimonial, minibar dotat cu toate cele necesare și posibilitatea de a comanda feluri de mâncare sofisticate. 

Loja care imită camera unui hotel de lux este amplasată în la colțul format de peluza Nord cu Tribuna I și va fi inaugurată pe 31 martie, când Bayern va primi vizita Borussiei Dortmund în Bundesliga. Pe lângă cele 90 de minute petrecute în loja Marriott de la Allianz Arena, fanii care o vor închiria vor beneficia și de două nopți de cazare la hotelul Marriott din centrul Münchenului.

Prețul nu a fost stabilit

Suntem încântați să anunțăm startul colaborării între două branduri puternice. Consider că parteneriatul dintre Courtyard by Marriott și Bayern reprezintă o potrivire perfectă și ne bucurăm că le putem oferi suporterilor asemenea experiențe', a declarat Karl-Heinz Rummenigge, președintele campioanei Germaniei.

Prețul lojei de lux de la Allianz Arena care imită o cameră Marriott nu a fost încă stabilit. În prezent, cele mai scumpe loje de la stadionul lui Bayern costă 5.000 de euro (cea pentru 10 persoane), respectiv 10.000 de euro (cea pentru 20 de persoane).

Citește mai multe despre allianz arena și Marriott pe Libertatea.

Comentarii