MENIU CAUTĂ

TAS a confirmat decizia Comisiei de Recurs a FRF în cazul Ion Viorel

Distribuie

TAS a confirmat decizia Comisiei de Recurs a FRF în cazul Ion Viorel. Pe 6 octombrie 2017, pe adresa Federației Române de Fotbal a sosit răspunsul Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în dosarul ”CAS 2017/A/4947 Ion Viorel vs Romanian Football Federation”.

TAS a comunicat că a respins apelul formulat de domnul Ion Viorel în data de 17 ianuarie 2017 împotriva deciziei nr. 44/9.11.2016 a Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, pe care a confirmat-o.

În data de 9 noiembrie 2016, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a menținut decizia Comisiei de Disciplină și Etică din data de 25 mai 2016 prin care domnul Ion Viorel a fost sancționat cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru o perioada 2 ani și o penalitate sportivă de 200.000 lei.

În acest caz, Federaţia Română de Fotbal a fost reprezentată la Lausanne de Adrian Stângaciu, managerul Departamentului Juridic al FRF, şi de avocatul Paul Ciucur. De asemenea FRF a beneficiat de sprijinul tehnic al companiei Sport Radar.

Citiți și FRF are un proces la TAS! Viorel Ion, antrenorul suspendat pentru pariuri, i-a chemat în judecată la Lausanne

Citește mai multe despre FRF pe Libertatea.

Comentarii