De Ciprian Iana,

Tricolorele au fost conduse tot meciul, la pauză formația maghairă avea 16-10, dar au revenit fabulos în partea a doua și au dat lovitura în ultima secundă, printr-un gol marcat de Cristina Neagu de la 7 metri.

S-a terminat 28-27 pentru România și naționala tricoloră a acces în faza următoare a competiției, în dauna Ungariei.

La conferința de presă de după meci, selecționerul României, suedezul Tomas Ryde, a avut niște declarații șocante, arătându-se sceptic de faultul din ultima secundă, în urma căruia arbitrii au dictat lovitură de la 7 metri pentru România!

„Sunt fericit pentru această victorie. Îmi pare rău de Ungaria. Ultimul şapte metri al nostru trebuie să îl revăd. Nu ştiu cum s-a dat. Trebuie să spun, sincer, pe video, că la ultima aruncare s-au atins și cred că nu a fost nimic”, a precizat Tomas Ryde.

Acesta a continuat: ”E normal să apară situații înșelătoare când un meci se desfășoară într-o asemenea manieră. Jocul a fost extrem de corect, nu au existat lovituri dure între jucătoare. Sunt fericit că am câștigat”.

Despre meci, Ryde a precizar: Adversarele au jucat foarte bine în prima repriză și am încercat să le transmit jucătoarelor mele că o diferență de patru goluri nu e greu de remontat, dar la șase goluri deja e extrem de dificil. A fost o presiune foarte mari pe portarii României, pentru că adversarele noastre aruncau foarte bine. A fost o luptă bună pentru mine și pentru România ”.

Citeşte şi:

Cristina Neagu, prima reacție după victoria fabuloasă cu Ungaria, de la CM de handbal feminin

Selecționerul Ungariei, Kim Rasmussen, tună și fulgeră, după eșecul cu România de la CM de handbal feminin

România a învins dramatic Ungaria, cu un gol în ultima secundă, și s-a calificat în grupele principale de la CM de handbal feminin

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează