Mergi direct la conținut »
Transfer ciudat. Cel mai bun pasator a reziliat cu Viitorul şi e la Voluntari. ”Rege” dator?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Transfer ciudat. Cel mai bun pasator a reziliat cu Viitorul şi e la Voluntari. ”Rege” dator?

Vlad Achim (26 de ani), fostul mijlocaş al Viitorului, a semnat, luni, un contract cu FC Voluntari, informează site-ul clubului ilfovean.

După ce Viitorul a anunţat, pe contul de Facebook, despărţirea pe cale amiabilă de Vlad Achim, mijlocaşul de 26 de ani s-a înţeles cu FC Voluntari. Achim s-a alăturat lotului pregătit de Ionel Ganea în cantonamentul din Turcia.

Înainte de a ajunge la Viitorul, mijlocaşul a jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ, pentru care a strâns 155 de partide şi 18 goluri. A fost căpitanul echipei nemţene, între anii 2007-2015. La începutul sezonului actual, s-a transferat la FC Viitorul, unde a jucat în 12 meciuri şi a reuşit 2 goluri în Liga 1. Vlad Achim a debutat pentru naţionala de fotbal a României, în meciul amical contra Italiei, disputat în noiembrie 2015.

Conform gsp.ro, Achim va fi cedat definitiv la trupa ilfoveană, în contul unei datorii pe care „Regele” o avea față primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Vlad Achim a fost printre cei mai constanți jucători de la Viitorul în prima parte a sezonului. A jucat 17 partide, a marcat de două ori și a oferit 6 pase decisive, fiind pe primul loc la acest capitol în Liga 1. 

Close
Închide
  Close