Mergi direct la conținut »
Tribunalul a respins apelul lui Karim Benzema!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Tribunalul a respins apelul lui Karim Benzema!

Tribunalul a respins apelul lui Karim Benzema!

Procesul legat de scandalul sexual în care sunt implicați Karim Benzema, Mathieu Valbuena și Djibril Cisse continuă. Tribunalul a respins apelul lui Benzema. Cissea fost pus din nou sub acuzare 

Atacantul francez al lui Real Madrid va rămâne sub investigație, după ce Curtea de Apel din Versailles a respins contestația pe care acesta a făcut-o, iar fostul jucător al lui Liverpool va fi pus din nou sub urmărire.

Benzema este acuzat că l-a șantajat pe fostul său coechipier de la echipa națională, Mathieu Valbuena, într-un scandal sexual. În urma deciziei tribunalului, el va rămâne sub control judiciar, ceea ce înseamnă că el nu va putea lua legătura cu Valbuena sau cu alte persoane implicate în acest caz.

În urmă cu un an, Benzema a fost reținut și plasat în custodie, din cauza acuzațiilor de complicitate în cazul de șantaj în care mai multe persoane, printre care și Djibril Cisse, l-au amenințat pe Valbuena că vor face publice imagine erotice cu el și iubita sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacă nu primesc o sumă de bani.

Benzema ar fi fost contactat de un apropiat de-ai lui și i s-a spus despre această înregistrare. Ulterior, Benzema a avut o întâlnire cu Valbuena în care au discutat despre acest lucru, iar Benzema l-ar fi îndemnat pe Valbuena să plătească cei 150.000 de euro solicitați.

După ce a fost reținut, Benzema a fost pus oficial sub acuzare de complicitate la tentativă de șantaj și participare la asociere criminală.

Din cauza scandalului sexual în care a fost implicat, atacantul lui Real Madrid a ratat și Euro 2016.

Djibril Cisse, pus din nou sub acuzare

În ceea ce îl privește pe Djibril Cisse fusese și el arestat de către poliție cu câteva zile înaintea lui Benzema, după ce poliția a considerat că și acesta este implicat în cazul de șantaj al lui Valbuena, cu care a fost coechipier la Olympique Marseille.

Ulterior, în apărarea lui Cisse a sărit chiar Valbuena. La un an după momentul arestării, justiția franceză a solicitat din nou punerea sub acuzare a fostului atacant al lui Liverpool, iar, astăzi, Curtea de Apel s-a pronunțat în favoarea acestei solicitări.

În vârstă de 35 de ani, Djibril Cisse se pregătește cu fostul său club, Auxerre, din Ligue 2, întrucât, în iarnă, își dorește să revină pe teren după o pauză de mai bine de un an.

Close
Închide
  Close