Mergi direct la conținut »
Ultimul interviu al lui Ioan Niculae: "Sper ca jucătorii să-şi revină din această adormire!"
Sport Libertatea > Sport

Ultimul interviu al lui Ioan Niculae: „Sper ca jucătorii să-şi revină din această adormire!”

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a anunţat, după egalul echipei sale cu Celtic Glasgow (1-1) că nu va mai acorda niciun interviu legat de sport. De acest lucru se va ocupa Narcis Răducan, viitorul director general al clubului.

”Am vrut neapărat să vorbesc cu voi în seara asta, pentru că e ultima dată când mai dau un interviu legat despre sport. De acum înainte, am o rugăminte la dumneavoastră. De acum încolo să nu îmi mai luați mie niciun fel de interviu și să nici nu vă intereseze părerea mea. Va fi o conducere cred eu profesionistă la clubul nostru, va fi un om delegat special pentru presă, va fi un director general care poate vorbi cu voi, pentru că se pricepe la fotbal. Până acum au fost probleme, că eram un fel de club amator”, a declarat Niculae la Digi Sport.

Acesta consideră că Budescu şi Enache nu au ajutat cu nimic echipa în ultimul timp şi a promis că, în pauza de iarnă, va restructura lotul de jucători. „Eu sper să ca jucătorii să-și revină din această adormire, pentru că marea majoritate dintre ei sunt jucători de valoare. Sper să facă puncte în aceste patru meciuri pe care le mai avem din campionat, să vedem ce va fi la iarnă, când probabil va avea loc o primenire generală.

Mă îndoiesc că Budescu și Enache au confirmat la echipa națională. Nu știu, nu pot să mă erijez eu în locul selecționerilor României. Dar, cel puțin pentru echipa noastră de club, mai ales Budescu, dar și Enache, cu excepția lui Silviu Lung, din păcate n-au făcut mare lucru la ultimele două meciuri. Din acest motiv, din momentul ăsta, nu o să mai dau niciun interviu legat de sport”, a adăugat Niculae.

Finanţatorul giurgiuvenilor a infirmat zvonurile legate de problemele financiare ale echipei.  „Vă spun eu ce s-a întâmplat la clubul Astra, pentru că tot e ultimul interviu. De ce spuneți că avem probleme financiare? Din octombrie s-au plătit zeci de mii de euro pe fiecare jucător, iar cel care a fost înainte a avut grijă să plătească inclusiv bonusurile. Până luni vom fi la zi și cu salariile. Și când vorbesc de bonusuri au fost zeci de mii de euro de jucător în mai puțin de două luni de zile”, a încheiat Niculae.

Close
Închide
  Close