MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 12:34

Ultramaratonistului italian Roberto Zanda i-au fost amputate picioarele. Îl așteaptă încă o operație: riscă să-și piardă și mâinile / VIDEO

Distribuie

Ultramaratonistului italian Roberto Zanda i-au fost amputate picioarele. Îl așteaptă încă o operație: riscă să-și piardă și mâinile.

Roberto Zanda este internat în Spitalul Umberto Parini din Aosta, iar imagini pe patul de spital au făcut înconjurul lumii. Toți au vrut să știe cum se simte Zanda, aflat în perioada de recuperare. Intervenția chirurgicală, condusă de profesorul Flavio Peinetti, a reușit pe deplin.

Internat pe 19 februarie, atletul sard a rămas fără membrele inferioare. Picioarele i-au fost tăiate de mai jos de genunchi. De acum încolo, va purta proteze speciale.

Ultrarunner-ul italian a suferit de îngheț, practic a fost congelat, după o cursă extremă în Canada, la Yukon Arctic Ultra. Acum, se discută dacă să-i fie ambutate și mâinile. 

Zanda a publicat pe Facebook un video în care le-a mulțumit celor care i-au fost alături și i-au trimis mesaje de susținere.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii