Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, care este împrumutat la ilfoveni de la Academia Gheorghe Hagi, a dezvăluit celor de la debraila.ro că circula pe strada Grigore Alexandrescu îndreptându-se spre Parcul Munoment, când a dat într-o gaură imensă din asfalt.

„Anvelopa e distrusă, iar janta este avariată”

„Doar ce intrasem pe strada paralel cu linia de tramvai. Nu cunosc bine gropile pentru că nu stau prea mult în oraș, însă nu mi se pare normal să existe o asemenea groapă, care poate provoca pagube mari mașinilor, să nu mai spun de accidente.

Din câte am înțeles, groapa e de ceva timp… Roata s-a dezumflat instant, anvelopa e distrusă, iar janta este avariată… cel puțin la prima vedere”, a declarat sportivul pentru debraila.ro.

„Cetățenii sunt sancționați dacă întârzie sau nu plătesc taxele, în timp ce autoritățile lasă gropile cu lunile sau anii și nu sunt trase la răspundere”, a mai spus Panait.

„Mulțumesc Primăriei pentru un an foarte «bun», sper ca anul 2019 să fie la fel de bun, cu la fel de multe «realizări mărețe»! Știu că nu vă interesează, dar vă spun sincer și din tot sufletul că sunteți niște mizerii!”, a conchis fotbalistul de la Concordia.

Dan Panait, în dreapta, în timpul meciului cu CSU Craiova

Dan Panait, în dreapta, în timpul meciului cu CSU Craiova


Detalii uluitoare ies la iveală în cazul românului înjunghiat în Londra de Revelion. Tudor păzea intrarea la „un eveniment sexual tematic”