De Ciprian Iana,

Chiar și așa, ibericii sunt de părere că românii au fotbaliști valoroși, de perspectivă.

Mai mult, conform unui clasament întocmit de cotidianul ”Marca”, pe lista celor cinci fotbaliști de viitor figurează și Ianis Hagi, 21 de ani.

Lista a fost întocmită de către Julio „Maldini” Maldonado, considerat a fi unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi sportivi din Spania.

„Mijlocaş ofensiv. Născut pe 22 octombrie 1998 (21 de ani). Joacă la KRC Genk, care i-a plătit patru milioane de euro Viitorului. Este fiul lui Gică Hagi, fost jucător la Real Madrid şi Barcelona”, a scris ”Maldini” despre Ianis Hagi.

În acest top 5 al ”perlelor” de viitor și-au mai făcut loc Leonardo Campana (19 ani, atacant ecuadorian, Barcelona SC), Tom Dele-Bashiru (20 de ani, mijlocaş nigerian, Watford), Gonzalo Plata (19 ani, atacant ecuadorian, Sporting Lisabona) şi Kenneth Taylor (17 ani, mijlocaş olandez, Ajax).

Interesat este faptul că Ianis Hagi nu se simte confortabil la actuala sa echipă, după ce Genk a adus doi jucători în două zile pe postul fotbalistului român.

Astfel, Genk i-a adus în lot pe norvegienii Kristian Thorstveidt și Mats Moller Daehli, iar Ianis Hagi este pe picior de plecare de la gruparea din Belgia

Despre Ianis Hagi, Voetbal Primeur a notat de curând: ”A venit la Genk cu referințe foarte bune, dar după ce a arătat câteva urme de talent la început a început să joace tot mai puțin. Nici schimbarea antrenorului nu a adus imbunătățiri în jocul său”.

Citeşte şi:

Darko Kovacevici a fost ținta unei tentative de omor, în Grecia. Fostul fotbalist, urmărit și împușcat

Un antrenor din Spania a fost suspendat, după ce a apărut într-un clip interzis minorilor: ”Sunt victima unei infracțiuni”

Kylian Mbappe este cel mai scump fotbalist din lume. Suma exorbitantă la care este cotat jucătorul de la PSG

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism