MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2019 18:41

Un jucător de rugby a fost rugat de un om al străzii să-l ajute! Gestul vedetei l-a lăsat fără grai

Distribuie

Quade Cooper este un jucător foarte cunoscut de rugby. Nu mulți se pot lăuda cu selecții în naționala Australiei. Chiar dacă are doar două prezențe, ambele în cursul anului 2016, Cooper este foarte bine cotat.

Jucătorul originar din Noua Zeelandă, care are o pasiune aparte și pentru box, pe care l-a practicat în paralel cu rugby-ul, a revenit din 2019 la varianta clasică – în perioada 2016 – 2018 jucase rugby în 7 – și a semnat pentru clubul Melbourne Rebels.

În sezonul 2015 – 2016, el a jucat în Franța, la cunoscuta grupare Toulon.

A intrat într-un magazin și i-a cumpărat mâncare

Quade Cooper, în vârstă de 30 de ani, se plimba pe o stradă din Melbourne când un om al străzii a întins mâna spre el și i-a solicitat un ajutor, cât de mic. 

 

 

View this post on Instagram

 

We walked pass this homeless guy yesterday and next thing Im walking alone because @quadecooper Had gone in the store to buy food for him and set him up for the day…. he knew straight away what he needed to do because it was the right thing to do… #respect @melbournerebels . . . . I was once upon a time a guy who would read articles in the papers and internet about athletes and agree with them and loose respect for them, because you dont know better but trust these sources ??‍♂️. This is what the majority do not get to see and we need to be sharing this stuff more often and start celebrating and supporting each other ???? . . .

A post shared by Coach Sunz (@coach_sunz) on

Cooper era însoțit de un preparator fizic din Noua Zeelandă. Acesta din urmă, Sunz Singh, a explicat ce s-a întâmplat.

„Am trecut împreună pe lângă acest tip, care cerșea. Și în momentul următor, m-am trezit mergând și vorbind singur. Quade intrase într-un magazin și i-a luat mâncare omului respectiv, aranjându-l pentru o zi întreagă. El a știut imediat ce trebuie să facă și asta a făcut”, a spus Sunz.

„Acestea sunt momente pe care multă lume nu le vede și e bine să împărtășim astfel de lucruri cât mai multor persoane, să ne bucurăm și să ne susținem unii pe alții”, a mai adăugat Sunz, conform nine.com.au.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Comentarii