Mergi direct la conținut »
Un stelist a fost DESFIINŢAT de un fost coleg. "Se mulţumesc cu puţin. Nu fac faţă cu actualul lot"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un stelist a fost DESFIINŢAT de un fost coleg. "Se mulţumesc cu puţin. Nu fac faţă cu actualul lot"

Un stelist a fost DESFIINŢAT de un fost coleg. „Se mulţumesc cu puţin. Nu fac faţă cu actualul lot”

Giedrius Arlauskis a dat lucrurile pe faţă după despărţirea de Steaua. Lituanianul n-a menajat pe nimeni. Nici pe Valentin Cojocaru, pe care-l consideră talentat, dar indolent, nici pe Pecanha şi Veselovsky, soluţiile vehiculate de Gigi Becali, nici pe "băbăciunile" Sănmărtean şi Cernat.

„Eu îl aduceam pe Silviu Lung Junior la Steaua, are experienţă, este tânăr, are toate calităţile. Veselovsky şi Pecanha nu sunt de Steaua, asta e părerea mea şi poate să se supere oricine. Niţă se antrenează foarte bine, m-a a impresionat, iar Cojocaru este încă un copil şi depinde numai de el. Trebuie să muncească serios. Atitudinea lui Cojocaru nu este una corectă, eu asta am văzut într-un an şi este păcat. Este un copil foarte talentat. Mai mulţi fotbalişti cred că este de ajuns dacă au ajuns la Steaua, au o mentalitate greşită. Nu e aşa. Lucrurile nu se opresc la Steaua. Ei se mulţumesc cu puţin.

Nu cred că pot face faţă în Europa cu jucătorii actuali. Am auzit ce jucători doreşte Gigi Becali şi cred că Cernat este foarte bun, dar să nu uităm ce vârstă are. Şi Sănmărtean juca 5-6 meciuri şi apoi nu mai putea. Am tot respectul pentru el, dar contează vârsta, i se termina benzina după câteva meciuri.

Rădoi a fost un jucător care era respectat de toată lumea şi nu cred că o să fie probleme pentru el, dar acum rămâne de văzut. Este un nou început de el, depinde şi ce staff tehnic are. Numai în România se întâmplă să aduci un antrenor fără experienţă”, a declarat Arlauskis la Digi Sport.

Close
Închide
  Close