Mergi direct la conținut »
UPDATE | Scandal la naționala Suediei. Victor Lindelöf, de la Manchester United, refuză să joace cu România
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

UPDATE | Scandal la naționala Suediei. Victor Lindelöf, de la Manchester United, refuză să joace cu România

Confruntat cu o serie de indisponibilități, selecționerul Cosmin Contra a primit și o veste bună. Starul naționalei Suediei, Victor Nilsson Lindelöf l-a anunțat pe antrenorul Janne Andersson că nu poate onora convocarea pentru dubla cu România (23 martie, Stockholm) și Norvegia (26 martie, Oslo) din preliminariile Euro 2020 invocând motive personale.

De Viorel Tudorache,

ACTUALIZARE 19 martie. Selecționerul Janne Andersson a negat informația potrivit căreia Victor Lindelöf ar fi refuzat convocarea pentru că a fost inclus în lot și pe bunul său prieten John Guidetti, atacant la Alaves. ”Lindelöf vrea să fie alături de soția lui, care va naște”, a dezvăluit selecționerul Suediei.


În locul fundașului central de la Manchester United a fost chemat Anton Tinnerholm, colegul lui Alexandru Mitriță de la New York City.

”Desigur, este trist că Victor nu mai poate veni, dar am înțelegere deplină și respect față de decizia lui”, precizat selecționerul Suediei, Janne Andersson, pentru siteul oficial al federației suedeze.

Presa engleză susține că, de fapt, Victor Lindelöf a refuzat convocarea pentru că selecționerul Janne Andersson a omis să-l includă în lot și pe bunul său prieten John Guidetti, atacant la Alaves.

Debutul de pe Friends Arena se anunță unul extrem de dificil pentru naționala României. Cosmin Contra a pierdut cinci oameni importanți, iar Ciprian Tătărușanu a devenit incert. FC Nantes a anunțat că portarul s-a accidentat la antrenamentul de sâmbătă și nu a fost reținut în lot pentru meciul de ieri, cu Riems.

În aceeași zi, Contra l-a pierdut și pe atacantul George Țucudean (CFR Cluj), ruptură musculară, tot la antrenament, fiind obligat să-l cheme de la tineret pe Andrei Ivan (Austria Viena). Pe lista indisponibililor se mai află Vlad Chiricheș (Napoli), Florin Andone (Brighton), Mihai Pitilii (FCSB),  Vlad Chiricheș (Napoli) și Constantin Budescu (Al Shabab).

Suedia – România, preliminariile Euro 2020 (23 martie, ora 19:00). Ziua și accidentarea. Tătărușanu, incert!


Citește și: FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close