Mergi direct la conținut »
Viitorul s-a reunit. Gică Hagi a anunțat obiectivele campioanei și a vorbit despre dezastrul de la națională / GALERIE FOTO&VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Viitorul s-a reunit. Gică Hagi a anunțat obiectivele campioanei și a vorbit despre dezastrul de la națională / GALERIE FOTO&VIDEO

Viitorul s-a reunit. Gică Hagi a anunțat obiectivele campioanei și a vorbit despre dezastrul de la națională / GALERIE FOTO&VIDEO

Viitorul s-a reunit luni seară, la Ovidiu. Gică Hagi a anunțat obiectivele campioanei pentru sezonul viitor: calificarea în grupele Ligii Campionilor și intrarea în Play-Off-ul Ligii 1.

”Regele” a vorbit și despre dezastrul de la națională. A spus răspicat că ar fi renunţat la Viitorul pentru ca reprezentativa să nu rateze încă o ratare la Mondiale.

Hagi a revenit cu forțe proaspete din vacanța de patru săptămâni. ”M-am odihnit și eram nerăbdător să încep. Sper că la fel și jucătorii. M-am întâlnit cu ei în vestiar și le-am spus că tot ce am făcut anul trecut este istorie. A fost un an extraordinar, un an fantastic pentru noi.  Să fii cel mai bun, cred că a fost un lucru fantastic. Dar în sport, ca și în viață, ce ai făcut ieri nu mai este valabil astăzi.

Începem un nou drum, unde trebuie să am jucători și staff motivați, cu poftă de muncă, conștirnți că ne-am obligat foarte tare demonstrând sezonul trecut. E mai greu să te menții sus. Eu sper să fac acest lucru cu ei. Indiferent de plecări și veniri trebuie să avem o echipă competitivă, frumoasă, talentată, așa cum v-am obișnuit în ultimii ani. 

Avem un challenge foarte important în față, acela de a încerca să intrăm în grupele Ligii Campionilor. Obiectivul pe termen lung este să intrăm în Play-Off. Ne dorim să câștigăm și Supercupa României”, a declarat Gică Hagi.

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Viitorul s-a reunit. ”Sperăm ca cineva să ne ilumineze așa cum trebuie”

”Regele” a rămas cu un gust amar după prestația jalnică a tricolorilor de la Varșovia: ”Am văzut meciul cu Polonia, și din păcate, ați văzut cu țoții, Polonia a fost mult mai puternică decât noi. Ne-a atacat, noi a trebuit să ne apărăm, am pierdut și nu mai avem șanse de calificare. Cred că România poate mai mult. Nu-i un moment bun. Nu-i problema mea ce se întâmplă la națională. Trebuie să reflectăm și să găsim strada corectă pentru a crea un proiect de succes la toate nivelele. Nu doar echipa mare nu are rezultate. Se întâmplă la toate loturile naționale.

Nu vreau să acuz. E un moment delicat și sperăm ca cineva să ne ilumineze așa cum trebuie, pentru că altfel ne vom îndepărta foarte mult de scena frumoasă, de performanță. Ar fi păcat, pentru că eu cred că am fost și suntem competitivi. Eu întotdeauna muncesc, mă scol, mă culc, mă gândesc în fiecare zi să trăiesc acel moment în care o echipă națională să realizeze rezultate mai bune decât au fost până acum. E singurul proiect pentru care m-aș înhăma vreodată. Să facem o națională mai mare decât a noastră, la juniori o națională mai mare decât aceea a ”cangurilor” de la Mondialul din Australia”.

Viitorul s-a reunit. ”M-am săturat să ne certăm între noi”

Hagi a continuat și a făcut un apel de reconciliere între taberele adverse din fotbalul românesc: ”Acestea sunt idealurile mele. Eu cred că se poate. Suntem latini, suntem creativi, suntem buni, talentați, dar ne trebuie organizare foarte bună. Și ne trebuie un proiect îndrăzneț, cu personalitate. Până nu vom face asta va fi imposibil de atins niveluri ridicate, să faci lumea fericită, să o scoți pe stradă. Așa cum am fost mândri de Simona Halep, care a jucat o finală de Grand Slam. Altfel, nu ne rămâne decât să ne certăm între noi. Eu m-am săturat de asta și aș vrea ca acel moment zero, pomenit de toți, să se axeze pe acest lucru. Să nu ne mai certăm între noi, să găsim soluții, soluția ideală care să ne ducă spre fericire.

Noi mai avem puțin și ajungem să trăim dramă. E greu pentru generațiile care au făcut istorie pentru fotbalul românesc. E greu pentru noi cei care ne-am luptam de la egal la egal cu cei mai buni din lume să acceptăm că un italian, un argentinian sau un columbian e mai bun decât tine.

Viitorul s-a reunit. Mesaj pentru Christoph Daum

Hagi l-a contrazis pe selecționerul Christoph Daum, care a început să se plângă de valoarea fotbaliștilor români: ”Nu jucătorii sunt de vină. Ca într-o familie, nu copiii sunt de vină, părinții-s de vină. Ei trebuie să analizeze. Din punctul meu de vedere, ultimii despre care trebuie să vorbim sunt jucătorii. Trebuie să ne unim, să vorbim și să facem ceva serios”.

Viitorul s-a reunit. Ovidiu Herea, singura noutate

Fotbaliștii formației lui Gheorghe Hagi au efectuat luni dimineață vizita medicală la Centrul Medical Iowemed, iar în cursul după-amiezii au susținut o ședință de pregătire în Complexul Academiei Hagi.

Jucătorii prezenți la reunire: Victor Rîmniceanu, Alexandru Buzbuchi, Cosmin Dur-Bozoancă – portari; Tudor Băluță, Radu Boboc, Kevin Boli, Aurelian Chițu, Alexandru Cicâldău, Robert Grecu (revenit de la SCM Pitești), Ovidiu Herea, Robert Hodorogea, Paul Iacob (revenit de la FC Brașov), Dani Lopez, Sebastian Mladen, Vlad Morar, Dragoș Nedelcu, Dan Panait, Ciprian Perju (revenit de la Academica Clinceni), Florin Purece, Sorin Rădoi, Neluț Roșu, Alexandru Stoica, George Țucudean, Ionuț Vînă – jucători de câmp.

Au absentat motivat Romario Benzar, Bogdan Țîru, Cristian Ganea (toți trei aflați la naționala României), Arpad Tordai, Virgil Ghiță, Carlo Casap, Andrei Ciobanu, Florin Coman și Alexandru Mățan (ultimii șase aflați în cantonamentul naționalei de tineret a României). Cei nouă jucători vor mai primi câteva zile de vacanță după încheierea acțiunilor echipelor de seniori și de tineret a României și vor demara pregătirile cu FC Viitorul din al doilea cantonament al verii, cel din Slovenia.

Un român accidentat pe un șantier din Germania primește o pensie de 640 RON, după ce o bucată de beton de două tone i-a strivit picioarele
Recomandări

Un român accidentat pe un șantier din Germania primește o pensie de 640 RON, după ce o bucată de beton de două tone i-a strivit picioarele

Viitorul s-a reunit. Cantonamente în Turcia și Slovenia

FC Viitorul va întreprinde în această vară două stagii de pregătire. Primul va avea loc în Turcia în intervalul 14-21 iunie, iar cel de-al doilea se va desfășura în Slovenia între 23 iunie – 7 iulie. Din Slovenia, FC Viitorul va reveni direct la București pentru a susține, pe 8 iulie, Supercupa României contra lui FC Voluntari.

FC Viitorul va susține în cele două cantonamente șase meciuri de verificare, după cum urmează:

Cantonamentul din Turcia:
17 iunie: FC Viitorul – Inter Baku (Azerbaijan, locul 3)
20 iunie: FC Viitorul – FK Zira (Azerbaijan, locul 4)

Cantonamentul din Slovenia*:

26 iunie: FC Vitorul – NK Celje (Slovenia, locul 5)
29 iunie: FC Viitorul – Dinamo Tbilisi (Georgia, locul 1)
2 iulie: FC Viitorul – FK Krasnodar (Rusia, locul 4)
5 iulie: FC Viitorul – CSKA Moscova (Rusia, locul 2)
*Meciurile din Slovenia se mai pot modifica

Close
Închide
  Close