De Daria Maria Diaconu,

Legendarul nr. 23 al echipei de baschet Chicago Bulls a jucat o partidă sub sub influența alcoolului. Se întâmpla în sezonul 1991-1992 din NBA, la meciul pe care echipa lui Michael Jordan a disputat-o cu Cleveland Cavaliers.

Michael Jordan a intrat beat pe teren și cu toate acestea a marcat 42 de puncte. Dezvăluirea a fost făcută de amicul său, Jeremy Roenick, care la acea vreme era jucător de hochei la echipa Chicago Blackhawks.

Înaintea partidei jucate de Michael Jordan, acesta și amicul său au jucat golf și au făcut pariuri.

Jordan a pierdut în fața lui Roenick, dar i-a cerut revanșa.

„Am încercat să-i spun nu, pentru că el urma să joace. Am jucat însă din nou și iar am căștigat”, a povestit Jeremy Roenick la un post de radio din Chicago, potrivit sopitas.com.

În timpul partidei de golf jucate, Michael Jordan a băut 10 cutii de bere. Jucătorul de baschet a făcut un nou pariu cu prietenul său.

„Mi-a spus: „Azi vom căștiga la peste 20 de puncte și eu voi înscrie peste 40″. Nu l-am crezut… Băusem și el a mers apoi direct la meci. Ce a făcut? A înscris 42 de puncte și Bulls a căștigat la o diferență de 24 de puncte… A băut cel puțin 10 cutii de bere cu mine în ziua aia, după care a mers și a făcut show în NBA. Este cel mai bun sportiv care a existat vreodată”, a mai spus Jeremy Roenick.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Rezultate pe județe: unde a câştigat Klaus Iohannis. Preşedintele, învingător în câteva fiefuri mari ale PSD

Un avertisment pentru viitor: conform IRES, Barna are pondere dublă a votanților de vârstă 18-24 față de Iohannis și tot dublu la studii superioare!

Rezultate parțiale în diaspora: Iohannis a luat dublu față de Barna, după numărarea a 93,56% din voturi

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații