Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Botoșani și-a violat fiicele la beție timp de aproape un an. A fost condamnat la închisoare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Botoșani și-a violat fiicele la beție timp de aproape un an. A fost condamnat la închisoare

Un bărbat din Botoșani și-a violat fiicele la beție timp de aproape un an. A fost condamnat la închisoare

În loc să le ocrotească, un bărbat din Botoșani și-a violat fiicele, fără să-i pese vreo clipă că le-ar putea traumatiza. Băut bine, individul a profitat, în repetate rânduri,  atât de fiica lui vitregă, cât și de cea biologică, o adolescentă de doar 15 ani. Calvarul fetelor a luat sfârșit, după ce fiica cea mare, în vârstă de 18 ani, nu a mai suportat umilințele și le-a povestit polițiștilor despre incest. Tatăl abuziv a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare.

Povestea înfiorătoare a ajuns în atenția anchetatorilor din județul Botoșani în primăvara anului trecut. Fiica unui bărbat din comuna Trușești a mers la poliție și a povestit că tatăl ei vitreg a abuzat-o sexual atât pe ea, cât și pe sora ei vitregă, scrie Monitorul de Botoșani.

Tânăra, în vârstă de 18 ani, a mărturisit că viața ei s-a transformat într-un coșmar, după ce tatăl ei vitreg a violat-o. Prima dată s-a întâmplat în 2015, când părintele a aflat că fata are un prieten și că și-ar fi început viața sexuală.

Un bărbat din Botoșani și-a violat fiicele la beție. Fetele erau bătute și batjocorite

Beat fiind, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, i-ar fi reproșat că nu întreține relații sexuale și cu el. Dumitru A. a profitat atunci când a rămas singur în casă cu fata, pe care a bătut-o și apoi a violat-o cu sălbăticie. Fata a fost batjocorită în repetate rânduri și i-a povestit mamei despre calvarul pe care-l îndură. Terorizate din cauza scandalurilor și a bătăilor, atât femeia, cât și fiica ei n-au avut curajul să vorbească despre traumele lor.

Mai apoi, tatăl a pus ochii pe fiica biologică, pe care o are împreună cu concubina lui. A agresat-o sexual și pe copila de 15 ani. Potrivit anchetatorilor, violurile aveau loc mai mereu când individul rămânea singur în casă cu câte o fată.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Deși erau siluite de luni de zile, surorile nu vorbeau între ele, fără să știe că erau supuse la același calvar. Mai apoi, fetele au devenit confidente, trăind amândouă același coșmar. Fata cea mare a avut curajul să povestească unui unchi despre faptele tatălui ei vitreg. Atunci, a fost sfătuită să meargă la Poliție și să-și denunțe părintele abuziv.

În fața anchetatorilor, Dumitru A. a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu ambele fete, atunci când era beat. Bărbatul a susținut însă că fetele și-ar fi dat acordul să se culce cu el.

Bărbatul a fost condamnat opt ani de închisoare pentru viol. Pedeapsa putea fi mai mare, însă fetele și-au retras plângerile împotriva sa pentru infracțiunile de violență în familie.

Close
Închide
  Close