18+ FOTOGRAFII CUTREMURĂTOARE de la locul în care s-a prăbuşit avionul pilotat de Adrian Iovan | FOTO

21 ianuarie 2014 08:02

Pilotul Adrian Iovan a murit luni, în urma unui accident aviatic care a avut loc în apropiere de localitatea Beliş. Acesta avea 55 de ani. Imaginile de la locul tragediei sunt cutremurătoare.

Presa locală a publicat mai multe imagini de la locul tragediei, acolo unde Adrian Iovan a fost găsit între fiarele contorsionate ale aeronavei.
Aflat ieri la manşa unui avion ce transporta o echipă de medici la Oradea, acesta a fost nevoit să aterizeze forţat într-o zonă muntoasă de la limita judeţelor Alba şi Cluj. În urma impactului, cinci dintre pasageri au scăpat teferi, însă deşi a supravieţuit accidentului, pilotul a murit câteva ore mai târziu. Alături de Iovan a mai decedat şi o tânără studentă de la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti.
„A coborât pentru a vedea spaţiul. În acel moment, s-a pierdut legătura cu el. De la început, s-a ştiut că sunt condiţii meteo nefavorabile, dar au plecat în această cursă umanitară. Şi faptul că a reuşit să coboare aeronava într-o zonă extrem de dificilă din punct de vedere al reliefului şi al condiţiilor meteorologice este un succes al pilotului”, a declarat pentru Mediafax preşedintele Romatsa, Aleodor Frâncu.
Foto: citynews.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro