MENIU CAUTĂ
, de Cristina Sterian

FOTO/ Incendiu de proporții și mai multe explozii într-o vulcanizare. Traficul pe DN 2A a fost închis

Distribuie

Panică în județul Ialomița după ce un incendiu de proporții a cuprins o vulcanizare, iar focul a ajuns la mai multe butoaie cu combustibil, care au explodat. Autoritățile au fost nevoite să închidă traficul pe DN 2 A Urziceni - Constanța.

Incendiul s-a produs în localitatea Manasia, la o vulcanizare, care a ars complet după explozia butoaielor cu motorină.

Pentru stingerea incendiului, limitarea pagubelor și protejarea vecinătăților au acțioant 15 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere. La fața locului a fost trimisă și o autosanitară SMURD de la Detașamentul Urziceni.

La o primă evaluare, flăcările au distrus două cisterne fără cap-tractor care conțineau reziduuri de combustibil, două remorci de TIR cu prelate și un cap-tractor. De asemenea, au fost avariate un tractor de grădină și alte patru autoturisme.

În urma anchetei, pompierii din Ialomița au stabilit că flăcările au pornit de la un cap-tractor lăsat în funcțiune și s-au extins rapid la câteva butoaie cu motorină dintr-o remorcă.

Circulația pe DN2 A a fost oprită în zonă aproximativ 30 de minute.

La această oră, incendiul este lichidat, dar pompierii sunt încă în zonă și lucrează la răcirea materialelor care au ars.

Sursa FOTO – ISU Ialomița

Citește și: O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

Citește mai multe despre Ialomița, inchidere, trafic și vulcanizare pe Libertatea.

Comentarii