Mergi direct la conținut »
O tânără a căzut de pe o stâncă încercând să-și facă o poză
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O tânără a căzut de pe o stâncă încercând să-și facă o poză

O tânără a căzut de pe o stâncă încercând să-și facă o poză

O studentă sud-coreeană a murit, joi, după ce a căzut de pe Stâncile Seven Sisters din Marea Britanie în timp ce încerca să își facă o poză, scrie BBC News.

Hyewon Kim, în vârstă de 23 de ani din Coreea de Sud, se afla în Marea Britanie pentru a studia limba elngleză. Ea a mers în East Sussex pentru a vedea stâncile Seven Sisters, unul dintre cele mai cunoscute obictive turistice din sudul Angliei.

Tânăra i-a cerut unui turist să-i facă o poză, s-a dus la marginea stâncii și a sărit într-un picior, dar s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la o înălțime de 200 de metri.

Poliția din Eastbourne a deschis o anchetă după decesul tinerei.

Autoritățile locale spun că tragedia ar fi putut fi evitată dacă tânăra, la fel ca și cilalți turișit care merg în zonă, ar fi respectat indicatoarele care le spun să nu se apropie prea mult de margine.

Cazurile de persoane care se pun singure în pericol pentru o fotografie sunt tot mai dese. Practic, tehnologia a mai adăugat un pericol de moarte pe lista nenorocirilor, iar lista selfie-urilor mortale este extrem de lungă.


Citește și: EXCLUSIV/ Alexandru Vilmanyi, compozitorul preferat al lui Nicu Ceaușescu, de la o viață în lux la „coada vacii”. S-a mutat la țară și crește animale


Close
Închide
  Close